DOLAR

32,5829

0.03%
EURO

34,9454

0.11%
ALTIN(gr)

2.426,22

-0,15%
BİST 100

%
Binance Apple, Microsoft ve Aynı Zamanda MicroStrategy Tokenize Olan Hisselerini Listeliyor
  • Finans 365
  • Finans
  • Binance Apple, Microsoft ve Aynı Zamanda MicroStrategy Tokenize Olan Hisselerini Listeliyor

Binance Apple, Microsoft ve Aynı Zamanda MicroStrategy Tokenize Olan Hisselerini Listeliyor

Önde gelmekte olan kripto para borsalarından Binance, apple, microsoft ve aynı zamanda microstrategy tokenize olan hisselerini Nisan ayı sonuna kadar olan süreçte listeleyeceğini duyurdu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:27
Binance Apple, Microsoft ve Aynı Zamanda MicroStrategy Tokenize Olan Hisselerini Listeliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son zamanla kripto paralarla birlikte hisse senetleri de gündemde yer almaya devam ediyor. Bu borsa şirketi ve hisse senedi pazarlayan şirketler arasında Binance da yer alıyor. Binance kullanıcıları bu zamandan itibaren MicroStrategy’nin tokenize olan hisseleri ile işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Apple ve Microsoft, 28 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde sırasıyla, listeleyeceklerini söylediler. Token TSİ saat 16:30 da işleme açılacaktır. Binance bu ay başında tokenize olan hisse ürününü başlattı. Elon Musk elektrikli araç üreticisi Tesla, listelenmiş olanda ilk hisse olundu. Binance yine ayrıca olarak 14 Nisan da halka açılacak rakip kripto borsası olan Coinbase kısmi olan hisselerini ekledi. Kullanıcılar Binance hisse ürünleri aracılığı ile Binance’in stablecoin’i olan Binance (BUSD) kullanarak işlemlerini gerçekleştirebilirler. Önde gelmekte olan diğer borsa FTX kullanıcılarına yine tokenize hisse hizmetlerini sunmaktadırlar. Ama Binance bu ürünlerden kendisine komisyon ücretleri de almamakta.

Binance Düzenleyicileri İnceleme

Binance borsa şirketi hisse senedi alım satım işlemlerini demokratikleştirmesi beklenmekte olan yeni ürünleri hakkında yeni bir düzenleme incelemesine girmiş bulundu. 22 Nisan tarihinde Financial Times, İngiltere ülkesinin düzenleyici kurumu olan Financial Conduct Authority’nin (FCA) ürünlerinin menkul kıymetleri yasalarına uyulup uyulmadığı belirlemek amacıyla çalışmaya başlandı. Binance hiise senedi ve kripto para şirketi ABD, Türkiye ve Çin içerisinde yer almakta olan kullanıcıları bu ürünlerden yararlanamamaktalar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP