DOLAR

32,5156

-0.08%
EURO

34,9504

0.31%
ALTIN(gr)

2.434,07

0,47%
BİST 100

%
Binlerce Lira Kazanmak İsteyenler Başvuru Yapmaya Başladı
  • Finans 365
  • Finans
  • Binlerce Lira Kazanmak İsteyenler Başvuru Yapmaya Başladı

Binlerce Lira Kazanmak İsteyenler Başvuru Yapmaya Başladı

Pandemi ile beraber vatandaşların birçoğu iş yerlerini kapatmak zorunda kaldı. Durum böyle olunca evde yapılan işler daha değerli hale geldi. İŞKUR bu konudaki çalışmalara hız vermeye başladı. Evde paketleme işini ilanlarına koyacak olan İŞKUR binlerce vatandaşı iş gücüne dahil edecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:09
Binlerce Lira Kazanmak İsteyenler Başvuru Yapmaya Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paketleme işini çeşitli alanlara bölecek olan İŞKUR nikah şekeri paketleme ilanını da eklemeyi ihmal etmeyecek. En çok tercih edilen akan olan nikah şekeri paketleme işi birçok kişinin para kazanmasını sağladı. İlanlar açıldıktan sonra şartsız koşulsuz başvuru yapılabilecek. Birçok il için açılmasıplanlanan ilana binlerce kişinin de başvurması bekleniyor. Art arda açılan paketleme işlerinin anında dolması herkesin yüzünü güldürüyor. Farklı illerde açılıyor olması da vatandaşı zor durumda bırakmayacak bir diğer konu. Çalışmak istediği yerde veya kendi evinde çalışma imkanı sağlanmış oldu.

15 Yaş Sınırı Burada Bulunmuyor

Bu işe başvurmak için çeşitli şartlar da oluşturuldu. 18 yaşından büyük olmak ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmakaranan şartların başında geliyor. Ayrıca İŞKUR’a kayıtlı vatandaşların ilanlara başvuru yapma hakkı mevcut. Kayıtlı değilseniz İŞKUR’un sitesinden kolaylıkla kayıt olabilirsiniz. Paketleme işine engel olacak hiçbir fiziksel sakatlığın olmaması. Ayrıca ruhsal anlamda da sağlığın yerinde olması gerekiyor. Mezuniyet durumu olarak ise en az ilkokul mezunu olan vatandaşların başvuruları dikkate alınacak. İşe alımlarda güvenliksoruşturması dikkat edilen bir nokta oluyor. Soruşturma esnasında sorun olabilecek nitelikte bir girişimde bulunmamış olmak gerekli. İşe başvuran erkeklerin ise askerlik gibi bir durumlarının olmaması gerekiyor. Askerliğin yapılmış olması ya da muaf olunması gerekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP