DOLAR

32,3527

0.26%
EURO

35,1696

0.02%
ALTIN(gr)

2.304,37

1,19%
BİST 100

%
Bir Dizi Daha Final Yapıyor! Sevilen Dizinin Veda Haberi!

Bir Dizi Daha Final Yapıyor! Sevilen Dizinin Veda Haberi!

Babil dizisinin final yapacağı haberini duyan hayranları üzüntüde. Dizi usta oyuncu kadrosuna rağmen reyting sınavını veremedi. Dizi kaçıncı bölümde final yapacak? Dizinin yerine gelecek yeni yapım şimdiden belirlendi mi? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:53
Bir Dizi Daha Final Yapıyor! Sevilen Dizinin Veda Haberi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Star Tv’nin iddialı dizilerinden biri olan Ay Yapım imzalı Babil ilk fragmanıyla günlerdir konuşulmuştu. Hem oyuncuların hayranları hem dizi severler büyük bir merakla yayınlanacak bölümleri beklemiş ve dizi ilk bölümüyle beklentileri fazlasıyla karşılamıştı.

Başrollerinde Halit Ergenç, Ozan Güven, Birce Akalay, Aslı Enver, Onur Saylak, Mesut Akusta ve Nur Fettahoğlu gibi ünlü isimlerin oynadığı dizi büyük bir heyecan yaratmıştı. Ancak sonraki bölümlerde dizinin temposu düşmüş ve gittikçe izleyici kitlesini kaybetmişti. Senaristler bu durumu ne kadar düzeltmeye çalışmak için kurguda değişiklik yapmaya gitselerde bunun pek de başarılı bir sonuç vermediği ortada. Star Tv’de yayınlanmadan önce Netflix’le konuşulan fakat daha sonra yayınlanacağı saatte anlaşamadıklarından projeyi iptal eden yapımcıların bu kararlarından pişman olup olmadıkları bilinmiyor. Dizinin yerine hangi programın geleceği ise şimdiden ayarlandı.

Yerine Gelen Dizi Çoktan Belirlendi! İşte Yeni Sezonun Bomba Dizisi

Finali yapması kararlaştırılan dizinin yerine gelecek olan yeni dizi de belli oldu. İlk başlarda bir söylenti olarak haber sitelerinde dolaşsa da sosyal medyada paylaşılanlar bu haberi doğruladı. Babil dizisinin yerine yeni gelecek olan yapım ise başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı “Seni çok bekledim” dizisi oldu. Daha önce İstanbullu Gelin projesiyle Star Tv’ye reyting kazandıran Özcan Deniz’in bu sefer aynı başarıyı yakalayıp yakalayamayacağı ise merakla bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP