DOLAR

32,4950

-0.17%
EURO

34,9725

0.34%
ALTIN(gr)

2.438,99

0,66%
BİST 100

%
Birikiminiz Yoksa Dahi Yalnızca Taksit Ödemesi ile Kendi Evinizi Alın
  • Finans 365
  • Gündem
  • Birikiminiz Yoksa Dahi Yalnızca Taksit Ödemesi ile Kendi Evinizi Alın

Birikiminiz Yoksa Dahi Yalnızca Taksit Ödemesi ile Kendi Evinizi Alın

Herkes kendi evinin sahibi olmak ister, ancak kiradan çıkıp ev alabilmek için birikime ihtiyaç duyulur. Bu durum artık mazide kalacak, yeni düzenleme ile birikiminiz olmadan da ev sahibi olabileceksiniz. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:41
Birikiminiz Yoksa Dahi Yalnızca Taksit Ödemesi ile Kendi Evinizi Alın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kendi evini almak isteyenlere müjde, birikiminiz olmasa dahi yalnızca taksit ödeyerek kendi evinize sahip olabileceksiniz. QNB Finansbank, HSBC Bank, Akbank ve Garanti bankaları müşterileri için herhangi bir peşinat talep etmeden sadece taksit ödeyerek kendi evlerini alma imkanı sunuyor. İşte detayları…

Herkes Kendi Evine Sahip Olacak

Kira, masraflar, faturalar üst üste geliyor ve birikim yapmakta zorluk çekiyorsanız artık taksitle de ev sahibi olabileceksiniz. Kredi çekerek ev almak da oldukça zordur çünkü rakamlar çok fazladır. Konut kredisi çekecek kişiler en az 200 bin Tl için %10 peşinat ödemek zorunda kalır, ancak bazı bankalar bu oranı %20’lere kadar çıkarır. Bu sebepten dolayı evin değeri ne kadar fazlaysa peşinatta o kadar fazla olur.

Bu kapsamda yer alan bankalar ise kişilere peşinat talep etmeden kredi verme imkanı sunuyor, peşinat yerine ev, arsa ya da araç gibi varlıkların tapularının gösterilmesi yeterli kılınıyor. Her banka farklı taleplerde bulunabilir. Peki bankalar nasıl bir tutum sergiliyor?

QNB Finansbank birikim olmadan sadece taksitle ev sahibi olmanızı sağlıyor, 180 aya varan uzun vadeli kredi imkanı veriyor ve kişilerin yaşı, maaşı, mesleği, kredi puanı vadeyi ve ödeme düzenini belirliyor.

Akbank şartları da bu şekildedir, taksitleri ise eşittir. Müşterilerine 10 yıl boyunca süren vade imkanları da tanıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP