DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
“Birleştiren Masrafsız Kredi” İle Kredi Borçlarını Tek Kalemde Ödemek Mümkün!
  • Finans 365
  • Gündem
  • “Birleştiren Masrafsız Kredi” İle Kredi Borçlarını Tek Kalemde Ödemek Mümkün!

“Birleştiren Masrafsız Kredi” İle Kredi Borçlarını Tek Kalemde Ödemek Mümkün!

Farklı bankalara olan kredi borçlarınızı bir araya toplamanız için Akbank bir kredi desteği açıkladı bu sayede borçlarınızı tek seferde ödeyebilirsiniz. Peki kimler yararlanabilecek? İşte detayları…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:17
“Birleştiren Masrafsız Kredi” İle Kredi Borçlarını Tek Kalemde Ödemek Mümkün!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akbank Birleştiren Masrafsız Kredi

Yaşanılan zor süreçte bankalar müşterileri için çeşitli imkanlar sundu. Bunlardan biri de farklı bankalara olan borçlarınızı kolay ödemeniz için Akbank tarafından başlatılan “Birleştiren Masrafsız Kredi” uygulaması da bunlardan biri oldu. Akbank yaptığı bu uygulamayla müşterilerini oldukça sevindirdi.

Dağınık olan ödemeler ve geciktirmelerini önüne geçmek Akbank Birleştiren Masrafsız Kredi ile artık mümkün. Akbank müşterilerine kredi imkanı sağlayarak kendisine borçlanmanızı sağlıyor yani farklı bankalarda olan borçlarını tek kalemde toplamış oluyor. Borçlarını kısa sürede bitirmek isteyenler için 12 ay vade ile 20 bin TL krediye %1.25 faiz oranıyla sahip olabilirsiniz.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank’ın mobil uygulamasından Birleştiren Masrafsız Kredi için başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımız işlemlerini kolayca tamamlayabilir. Örnek bir hesaplamaya göre: 12 ay1.25 faiz oranı ile aylık ödenmesi gereken tutar 1.833.60 TL’ dir. Sizde farklı bankalara borç ödemek yerine borçlarınızı tek kaleme toplayarak ödemenizi kolaylaştırabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP