DOLAR

32,3260

0.22%
EURO

35,0870

-0.15%
ALTIN(gr)

2.280,95

0,17%
BİST 100

%
Bitcoin Cash fiyatı düşüyor!

Bitcoin Cash fiyatı düşüyor!

Bitcoin Cash fiyatında düşüş tekrar başladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:01
Bitcoin Cash fiyatı düşüyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin Cash fiyatı %16 değer kaybetti. 3 gün üst üste yükselen kripto paralar tekrar düşmeye başladı ve yatırımcılar mevcut ortamda kripto para satın almanın risklerinden dolayı beklemeye başladılar.

Bitcoin Cash fiyatındaki düşüşün nedeni hakkında kripto para analistleri henüz net açıklama yapamazken, birçok yatırımcı kripto para sahibi olan kişinin yüksek kazanç elde etmek için satış yapması ve ticaret botlarının satış işlemi yapması sonucunda düşüşler yaşandığını tahmin ediyor.

Bitcoin Cash son dönemin en iyi değer kazanan ve fiyatı 323 doları geçerek en çok değer kazanan kripto para birimi olmuştu.

%54 değer kazanan Bitcoin Cash, bugün ise %16 değer kaybederek en çok değer kaybedenler arasına girdi. Bitcoin fiyatında ve altcoin fiyatında da düşüşler başlarken, kripto para piyasalarında tekrar ayı piyasasının yaşanmaya başlamış olabileceği iddia edildi.

Ayı piyasasının bitip bitmediği konusunda bazı kripto para analistleri ayı piyasasının her an geri dönebilecek olduğunu açıklamış ve piyasanın tekrar düşmesinin mümkün olabilecek olduğunu açıklamıştı.

Bitcoin fiyatındaki düşüşlerin Bitcoin Cash fiyatını da etkilediği biliniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP