DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Bitcoin fiyatı düşüyor, alım zamanı değil satış zamanı başlıyor

Bitcoin fiyatı düşüyor, alım zamanı değil satış zamanı başlıyor

Bitcoin fiyatı düştükçe satış yapan Bitcoin yatırımcısı sayısı artış gösterdi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:41
Bitcoin fiyatı düşüyor, alım zamanı değil satış zamanı başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto paraların fiyatlarının ne kadar olacağı veya ne kadar fiyatın düşecek olduğunu önceden bilmek mümkün değil.

Kripto para sahiplerinin yatırım yaparken en çok dikkat ettikleri konu kripto paraların ne zaman yükseleceği ve ne kadar para kazanabilecek olduklarıdır.

Bitcoin fiyatının yükselmesi kadar önemli olan altcoin fiyatlarının yükselmesi olduğundan Bitcoin yatırımcıları hem altcoin fiyatlarını hem BTC fiyatlarını yakından takip ediyorlar.

Bitcoin fiyatı bugün %12’den daha fazla değer kaybederek 4.850 dolara düştü. 5.000 dolar fiyatla el değiştiren Bitcoin’in bir anda düşüş yaşaması piyasada bazı kripto para yatırımcılarının beklediği, bazılarının ise yakın zamanda hiç beklemedikleri bir düşüş oldu. Bitcoin fiyatının düşüşünün arkasında yatan sebep hakkında kripto para yatırımcıları neden ararken, yatırımcıların satış yapması ve alım talebinden daha çok satış talebi olmasının buna sebep olmuş olabileceği iddia edildi.

Bitcoin düşmeye devam eder ise altcoin fiyatlarının ve piyasadaki genel hacim oranlarının düşmeye devam edeceği ve tekrar ayı piyasası zamanına geri dönülmesinin mümkün olabileceği iddia edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP