DOLAR

32,3679

0.1%
EURO

34,9761

-0.32%
ALTIN(gr)

2.324,40

0,23%
BİST 100

%
“Bitcoin’in Uçuculuğu, Kayganlığı ve Hareketliliği Bir Özelliktir, Hata Değil”
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • “Bitcoin’in Uçuculuğu, Kayganlığı ve Hareketliliği Bir Özelliktir, Hata Değil”

“Bitcoin’in Uçuculuğu, Kayganlığı ve Hareketliliği Bir Özelliktir, Hata Değil”

Bitcoin için yapılan medya incelemesi sonucunda Bitcoin’de gözlemlenen hızlı düşüş nedeniyle birçok yatırımcının zihinsel sağlığının tehlike altında olduğu ortaya çıktı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:27
“Bitcoin’in Uçuculuğu, Kayganlığı ve Hareketliliği Bir Özelliktir, Hata Değil”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sizler Değerlisiniz Mesajı

Bitcoin yetkilileri tarafından yatırımcılara yapılan bir çağrı ve bilgilendirici not olarak sunulan yazıda, kullanıcıların Bitcoin havuzunu oldukça davetkar gördükleri belirtiliyor. Bitcoin havuzunun hala sıcak ve getirisi bol bir yatırım aracı olarak görülmesi sonucunda da yatırımcıların bu havuz balıklama dalmaması gerektiğinin altı çiziliyor. Bununla birlikte Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin yatırımcılar için değerli olduğu kadar, yatırımcıların da Bitcoin ve diğer kripto para birimleri için değerli olduğu aktarılıyor. Zira yetkililer, bu sınırsız transferlerin güvenilmez bir ortamda gerçekleştirilmesine göz yumarak yatırım yapmanın gerçekten cesaret istediğini ifade ediyorlar.

Bu İşin Sonunda Hep Birlikte Kazanacağız

Yetkililer açıklamalarında Bitcoin’deki hızlı düşüş ile kullanıcıların sanki Bitcoin’i ölü gibi görmesinin oldukça yersiz olduğunu ve bunun aslında sadece anlık bir olay olduğunu dile getiriyorlar. Bununla birlikte Bitcoin’in sadece anlık kazanımlar için üretilmediğini, uzun vadede herkesin kazanmasını sağlayacağını ve vahşi ekonomik sistemin üstesinden hep birlikte geleceklerinin altını çiziyorlar. Ayrıca bu noktaya hep birlikte ulaşacaklarını belirten yetkililer, bunun için umutlarını canlı tutmaları gerektiğini ifade ediyorlar.

Kısa Zamanda Zengin Olma İsteği Size Hata Yaptırır

Bunların dışında yöneticiler kripto para birimlerinin oldukça kaygan bir zeminde hareket ettiğini ve bu para birimlerinin uçucu birer yapıya sahip olduğunu belirtiler. Kısa zamanda zengin olmak umuduyla kripto para birimlerine yatırım yapanların, kripto para birimlerinin sert tokadıyla karşılaştıklarını dile getiren yetkililer, ABD’nin birçok şehrinden gelen kripto para birimlerini kötüleyen haberlere itibar edilmemesi gerektiğini vurguladılar.

Tekrar Yükseleceği Belirtildi

Bununla birlikte yetkililer Bitcoin’in bir marka olduğunu, sürekli artış gösteren bir madencilik sektörünü meydana getirdiğini belirterek, bu koşunun hiçbir zaman durmayacağını dile getirdiler. Medyada yer alan ve Bitcoin’i odak noktası olarak belirleyen karalayıcı söylemlerin varlık sınıfından doğduğunu belirten yetkililer, Bitcoin’in yakın gelecekte bu haberleri tersine çevireceğinin de mesajını verdiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP