DOLAR

32,3904

0.21%
EURO

35,0719

-0.02%
ALTIN(gr)

2.324,80

0,24%
BİST 100

%
Kore Baskını Bitcoin Fiyatlarını Vurdu, Bitcoin 9 Bin Doların Altına Düştü

Kore Baskını Bitcoin Fiyatlarını Vurdu, Bitcoin 9 Bin Doların Altına Düştü

Şiddetli bir fiyat düşüşünün ardından kendini toplayarak yeniden 9 bin doların üstüne çıkmayı başaran Bitcoin son 2 haftadır değer kazanıyordu. Ancak Güney Koreli savcılar tarafından yapılan baskın Bitcoin fiyatlarına darbe vurdu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:37
Kore Baskını Bitcoin Fiyatlarını Vurdu, Bitcoin 9 Bin Doların Altına Düştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin Fiyatları Düştü

Dünyanın en büyük dijital para birimi borsaları arasında gösterilen Upbit Borsası için yapılan baskın Bitcoin fiyatlarını düşürdü. Böylelikle Bitcoin fiyatları için yaşanan 2 haftalık yükseliş dönemi de sona ermiş oldu. Yapılan baskının ardından meydana gelen düşüş ile beraber Bitcoin fiyatı 8 bin 508 dolar seviyesine kadar düştü.

Bitcoin’de Ki Düşüş Devam Eder Mi?

Ne yazık ki dijital para birimi olması neden ile hala pek çok kişi Bitcoin’e karşı güvensizlik yaşıyor. Yine yapılan açıklamalar ve küçük müdahaleler bile Bitcoin fiyatları için ciddi hareketlenmelere neden oluyro. Yani bitcoin fiyatı en küçük spekülasyonlardan bile etkilenerek çok sert düşüşler yaşayabiliyor. Bu da yatırımcıların çok büyük bir risk almasına neden oluyor.

Bitcoin Fiyat Grafiği Çakıldı

Güney Kore dijital para birimi borsasına yapılan baskının ardınadn Bitcoin fiyatları deyim yerindeyse çakıldı. Fiyatlar bir anda yüzde 6,4 oranında düşüş gösterdi. Yaşanan bu düşüş ile beraber Bitcoin fiyatı son 3 haftanın en düşük seviyesine olan 8 bin 580 dolar seviyesine kadar geriledi. Kaynak: finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP