DOLAR

32,3162

0.2%
EURO

35,1419

0.02%
ALTIN(gr)

2.292,48

0,67%
BİST 100

%
Kripto para piyasası hacminde düşüş!

Kripto para piyasası hacminde düşüş!

Bitcoin fiyatındaki düşüş sonrasında kripto para piyasası hacminde de düşüş var.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:10
Kripto para piyasası hacminde düşüş!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto para fiyatlarında son dönemde büyük bir düşüş yaşanıyor. Kripto para yatırımcıları milyarlarca dolar değerinde olan kripto para hacminin 200 milyar doların altında kalmasını sert sözlerle eleştiriyor.

Bitcoin, Ethereum ve BNB gibi kripto para birimleri son dönemde düşüş ve yükselişlerin eşiğinde kaldı.

Yatırımcılar, milyarlarca doların her an silindiği kripto para piyasasında ne yapacak oldukları ve nasıl hareket etmeleri gerektiği konusunda ciddi bazı endişeler yaşasa da kritpo paraların değerinin tekrar artacak olduğunu ve daha fazla insanın kripto para sahibi olmasına bağlı olarak daha fazla ilgi ve deeri artış yaşayacak olduğunu düşünmeye başladılar.

Bitcoin’in yükselmesi ile ilgili son dönemde beklentiler oluştu ancak 170 milyar dolar ila 180 milyar dolar arasında kalan kripto para piyasası hacminin daha fazla artıp artmayacak olduğu merak konusu oldu.

Kripto para piyasası hacminin yükselecek olduğunu düşünen milyonlarca kripto para yatırımcısı yatırımlarına devam ederken, piyasa hacminde yaşanan bir takım olayların devam etmesi durumunda piyasa hacminde 150 milyar dolar desteğinin oluşabileceğii, beklenen gelişmenin ise 200 milyar dolar seviyesinin üzerine çıkmak olduğu iddia edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP