DOLAR

32,3303

0.24%
EURO

35,0937

-0.11%
ALTIN(gr)

2.296,83

0,86%
BİST 100

%
Bitcoin Piyasasında Son Durum Ne? Yükselen DeFi Alanı Neyi İfade Ediyor?

Bitcoin Piyasasında Son Durum Ne? Yükselen DeFi Alanı Neyi İfade Ediyor?

Bticoin son zamanlarda en yüksek seviyelerine ulaşmış olabilir, ancak yükselen DeFi alanının arkasındaki güç olarak gösterilen Ethereum söz konusu olduğunda işler değişiyor. İşte tüm detayları ile bitcoin piyasası. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:37
Bitcoin Piyasasında Son Durum Ne? Yükselen DeFi Alanı Neyi İfade Ediyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto para piyasasının tamamı, Bitcoin’in güçlü bir şekilde yükselmesinden faydalandı. Lider kripto para birimi etrafındaki diğer kripto paralarıda etkilemesi ile biliniyor ve bu nedenle en büyük ikinci kripto para olan Ethereum da yukarı doğru hareket ediyor. Bununla beraber Ethereum, haberlere konu olan birçok DeFi uygulaması için güçlü bir altyapı sağlayan büyük bir kripto para birimi projesidir ve Ethereum son zamanlarda 2.0 yolculuğunda önemli bir kilometre taşını geride bıraktı.

PrimeXBT’nin baş analisti Kim Chua, büyüyen TLV’yi Kasım ayına kadar ön gördü, ancak piyasa fiyatının yakalanmasında bir gecikme olacağını da belirtti. Yani Chua’ya göre, DeFi’ın büyümeye devam etmesi Ethereum’un fiyatına katkı sağlayabilir.

Ethereum Büyüyecek Alana Sahip Mi?

ETH 2.0’ın piyasaya sürülmesi ile ilgili belirsizlik sebebi ile Kasım ayı boyunca birçok kez ağır satış baskıları gördük. Fakat ETH nihayet 500 $’ın üzerine çıktı. 500 $’ı gören Ethereum, bunun neticesinde sarmal bir grafik izleyerek 620 $’a kadar yükseldi. PrimeXBT’denChua, “ETH’nin bir sonraki direnç alanı 830 $.” dedi.

20 Kasım’da, ETH’nin kurucusu VitalikButerin, ETH 2.0’da ETH’yistake etme konusundaki yetersiz tepkiyi görerek, tam anlamıyla Proof-of-Stake uygulanmasının bir yıl daha sürebileceği konusunda uyarılar yaptı. ETH 2.0’ın stake hedefi 20 Kasım tarihinde %25’e ulaştı. Ancak 24 Kasım tarihinde sözleşme 524.288 Ether eşiğini geçerek hedefi tutturdu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP