DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Bitcoin ve Etheriumda Neler Oluyor Ülkeler Ekonomik Bazda Açıklamalar Yaptı

Bitcoin ve Etheriumda Neler Oluyor Ülkeler Ekonomik Bazda Açıklamalar Yaptı

Kripto paraların gözdelerinde olan Etherium ve Bitcoin son dönemde artışa geçmekle beraber yatırımcılar ne yapacağını bilemiyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:09
Bitcoin ve Etheriumda Neler Oluyor Ülkeler Ekonomik Bazda Açıklamalar Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin kripto para konusunda oldukça gözde bir yerde dururken geçtiğimiz haftalarda korkun bir düşüş yaşamıştı. Yaşanan bu düşüle beraber yatırımcının kafası karışmış ve göstergeleri sıkı şekilde takip eder olmuştu. Diğer para birimleri de güvenilirliğini ortaya koyamadığından bu karmaşa daha da devam eder hale gelmişti. Bitcoine karşı piyasada duruş gösteren Etherium ise yükselişe devam etmiş ve yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarmıştı. Ancak durum şu an daha da şaşırtıcı bir seviyeye gelmiş durumda. Açıklamaya göre Etheriumla beraber bitcoin de yükselişine devam ediyor. Sınır eşik denen 52 bin doları gören bitcoin yatırıcımların yüzünü güldürmeyi başardı ve bu bağlamda ortadaki sis perdesini kaldırmayı başardı.

Dirençlere Dikkat Ediliyor

Etherium yaklaşık 5 gün boyunca devamlı yükseliş trendi gösteriyor. Yatırımcıların bir kısmı elinde var olan sermayeyi etheriuma aktarmış durumda. Durum analiziz yapan yorumcular ise etheriumu oldukça kaliteli bir yerde görüyor. Bitcoin gibi sosyal medyanın ya da ünlü isimlerin referansına aldanmayarak istikrarlı yükselişini sürdürüyor. Bitcoin için de yatırımcıların yaptığı yükselir yorumu şu an yerini bulur gibi. Ancak uyarılar yine devam ediyor. Bitcoinden beklene sürpriz ve ani yükseliş olması beklene bir gelişme değil. Yatırımcıların görmesi gereken en önemli husus ise aniden artan para birimlerinin güvenilir olmayışı noktasıdır. Etheriumun gösterdiği ya da göstereceği dirençler bitcoin gibi yüksek değil. Bu durumda yatırımcılar için ışık olacak bir bilgi olarak yorumlanıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP