DOLAR

32,3829

0.19%
EURO

35,0588

-0.07%
ALTIN(gr)

2.324,37

0,23%
BİST 100

%
Bitcoinden Kaçış Başladı! Analistler Uyardı, O Seviyenin Altı Uçurum

Bitcoinden Kaçış Başladı! Analistler Uyardı, O Seviyenin Altı Uçurum

Kripto paraların en tanınmışı Bitcoin bu hafta yüzde 12,5 değer kaybetti. Bitcoin yatırımcıları satışları hızlandırdı. Ünlü analistler Bitcon için 5 bin dolar hedef fiyat vermeye başladı. İşte güncel Bitcoin yorumları ve analizleri.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:07
Bitcoinden Kaçış Başladı! Analistler Uyardı, O Seviyenin Altı Uçurum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu hafta değer kaybetmeye başlayan Bitcoin yükselme belirtisi göstermiyor. Son verilere göre yüzde 12,5 değer kaybeden Bitcoin için 8 bin doların altın tehlike sinyalleri alınmaya başladı. Bitcoin uzmanlarına göre bu kan kaybı 7 bin dolara kadar devam edecek.

Dünyaca ünlü Bitcoin analisti Josh Rager dünyanın en büyük kripto parasının bir süre daha düşeceğini belirtti. Kripto para piyasalarında bitcoin için yapılan analizler 7 bin dolara kadar düşeceğini gösteriyor. Özellikle ABD hükümetinin Facebook’un para birimi Libra’ya karşı açtığı savaş ve riskli varlıklara olan talebin azalması Bitcoinden çıkışın sinyallerini veriyor.

Dünyada bir yılda en fazla yatırıma dönüşen araç olan Bitcoin için tehlike sinyalleri alınmaya başladı. Yatırımcı daha çok gerçek yatırımlara yönelmeye başladı. Altın yatırımı kripto para yatırımlarını büyük ölçüde azalttı. Özellikle dünyaca ünlü altın yatırımcılarının altının ons fiyatına verdikleri 2 bin dolarlık tahmin sonrası en büyük kripto para birimi olan Bitcoin için düşüş başladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP