DOLAR

32,5712

0.17%
EURO

34,7598

0.26%
ALTIN(gr)

2.411,41

-0,87%
BİST 100

%
BitGo İle Anlaşıldı Bitcoinler Daha Profesyonel Yönetilecek

BitGo İle Anlaşıldı Bitcoinler Daha Profesyonel Yönetilecek

ABD yasal şekilde bitcoin elde eden ve bunların ticaretini yapan kişiler için yeni bir yöntem oluşturdu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:16
BitGo İle Anlaşıldı Bitcoinler Daha Profesyonel Yönetilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre dünyayı kasan kavuran bitcoin piyasasında yeni olan tehditler peydah olamaya başladı. Yasal olmayan bir şekilde bitcoin ticareti yapan ve kişileri bu yolla dolandıran kişiler için ABD yeni yollar bulmaya çalışıyor. Edinilen bilgiye göre bu yollardan bir tanesi BitGo denen bir sistemi hayata geçirmek olacak. Hayata geçirilecek sistem sayesinde illegal şekilde bitcoini elinde bulunduran kişilerden bu hesaplar alınıp içinde bulunan maddi ne kadar ürün varsa onları BitGo aracılığıyla güvende tutulacak. ABD kolluk kuvvetleri tarafından yapılan açıklamaya göre sistem daha hayata geçirilmeden 4.5 milyon dolarlık bir ödeme hazır. BitGo’nun bir diğer görevi ise himaye altına alınan bu parası doğru bir şekilde idare etmek, yönetimini sağlamak ve diğer hizmetler konusunda yardımcı olmak.

Sistemde Yok Yok

ABD kolluk kuvvetlerinin yaptığı açıklamada BitGo’nuın görevleri sadece bunlarla sınırlı değil. Muhasebe tutamak, uyumluluğun denetlenmesi, cüzdan uygulamasını yürürlüğe konması, kullanılan anahtar kelimelerin denetimi ve saklanması sistemin yapması gereken diğer işler olarak açıklandı. ABD kolluk kuvvetleri yakalık 7 sendir bata bitcoin olmak üzere birçok kripto paranın illegal yolla ele geçirilmesine şahit oluyor ve bunların izni sürüyor. Sürülen izler neticesinde ise kripto paraların birçoğunu ele geçiren ABD kolluk ekipleri bu paraların satısından da sorumlu. 1 milyon dolar değerinde bitcoinlerin ele geçirildiğim ve bu kripto paralın yönetimi konusunda birtakım sıkıntıların yaşandığını belirten ekip yemi sistemle bu sorunu bertaraf etmiş olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP