DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
BitTorrent (BTT) büyük düşüş sonrası sert yükseldi 24 Nisan son btt analiz ve yorumları
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • BitTorrent (BTT) büyük düşüş sonrası sert yükseldi 24 Nisan son btt analiz ve yorumları

BitTorrent (BTT) büyük düşüş sonrası sert yükseldi 24 Nisan son btt analiz ve yorumları

BTT şu an ne kadar? Bu seviyelerden BitTorrent (BTT) alınır mı? BTT'de düşüş devam edecek mi? BTT'de pump olma ihtimali var mı? Son uzman yorumları eşliğinde BTT ile ilgili merak edilen soruların yanıtlarını derledik.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:03
BitTorrent (BTT) büyük düşüş sonrası sert yükseldi 24 Nisan son btt analiz ve yorumları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto para borsasında yaşanan sarsıcı düşüşler sonrası tüm alt coinler gibi BitTorrent (BTT) de de tepki yükselişleri yaşandı. Peki bu yükselişlerin devamı gelecek mi? Pump olacak mı? Yoksa dump devam edecek mi? Büyük düşüş sonrası yaşanan sınırlı yükseliş keriz silkeleme operasyonu mu? Tüm bu soruların cevaplarını videolu teknik analiz ile bulmaya çalıştık.

BitTorrent (BTT) Şu Anda Ne Kadar?

BTT an itibariyle 24 Nisan 2021 Cumartesi aşağıdaki grafikte görüldüğü gibi 0.0070061 usd fiyattan işlem görmeye devam ediyor.

Gördüğü en düşük seviye olan 0.0042340 seviyelerinden gelen tepki alımları sonrası hızlıca yükselişe geçen BTT an itibariyle 0.0070061 usd fiyatı ile değerleniyor.

USDT Pozisyonları Rekor Seviyelere Ulaşmak Üzere

USDT pozisyonlarının artışı neyi ifade ediyor?

– Koin cinslerinden nakite dönüş usdt pozisyonlarının artmasına sebep olur.

– Short pozisyonu açmak isteyenler usdt portföylerini short pozisyonda marjin yememek için artırırlar.

Son USDT Hacim Grafiği

BitTorrent (BTT) Güncel Yorum ve Analizi 24 Nisan Videolu Anlatım

Uzmanlar BitTorrent (BTT) İçin Ne Diyor? Pozisyon Açılır mı? Yeni Alım Yapılır mı?

Uzmanlar şu an için bitcoin ve alt koinlerde pozisyon almanın sıkıntılı olabileceğini ifade ediyorlar. Long pozisyonu açmak için kesin dönüşün görülmesi gerektiğini ifade eden uzmanlar bu gibi piyasa şartlarında işlem açmak yerine nakitte beklemenin daha karlı olacağını belirtiyorlar.

BitTorrent (BTT) ile ilgili ve tüm kripto para birimleri ve alt coinlerin teknik analiz, son yorum ve grafiklerle yapılmış yorumlamaları ve son dakika kripto para piyasası gelişmelerini sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Bu özel içerik Finans365.com tarafından 24 Nisan 2021 Cumartesi günü BitTorrent (BTT) coin için hazırlanmıştır. Bu haberde yayınlanan video ve ayrıntılar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Günlük coin piyasası ve borsalarında yaşanan son dakika, anlık gelişmesidir! Kopyalanması, yada kelime oyunları ile başka bir sitede yayımlanması durumunda tüm yasal haklarımız saklıdır. İzin alınmaksızın, habere link verilmesi durumunda dahi gerekli yasal takip süreci hızla başlatılacaktır. Emek hırsızları ile sonuna kadar mücadele etmek için hukuk birimimizi güçlendirdik.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP