DOLAR

32,4289

0.04%
EURO

34,4812

-0.06%
ALTIN(gr)

2.488,62

0,23%
BİST 100

%
Borç Kapatma Kredisi Nedir? Borç Kapatma Kredisi Nasıl Alınır?
  • Finans 365
  • Finans
  • Borç Kapatma Kredisi Nedir? Borç Kapatma Kredisi Nasıl Alınır?

Borç Kapatma Kredisi Nedir? Borç Kapatma Kredisi Nasıl Alınır?

Borç kapatma kredisi olarak bilinen tüm borçları kapatan kredi nedir? Borç kapatmak için kredi çekmek isteyenler ne yapmalı?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:36
Borç Kapatma Kredisi Nedir? Borç Kapatma Kredisi Nasıl Alınır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Borçlu vatandaşların başvurduğu borç kapatma kredisi nedir? Borç kapatma kredisi neye denir? Toplu borç kapatma kredisi almak istiyorum.

Borçları yükselen ve bunları tek bir bankada toplamak isteyen vatandaşların sayısı her geçen gün daha fazla artıyor. Dağınık ödemeler dolayısı ile zor günler yaşayan vatandaşlar çareyi borç kapatma kredisinde bulunuyor.

Kredi alırken 3 farklı bankadan kredi alan bir vatandaş bunu tek bir bankada birleştirerek tek bir bankadan kredi almış şekilde bu bankaya toplu tek bir seferde 3 kredinin ödemesini de yapmış oluyor.

Borç kapatma kredisi kimler alabilir? Kredi borcu olan, kredi kartı borcu olan her 18 yaşını aşmış vatandaş borç kapatma kredisi başvurusunda bulunabilir. Bankalar uygun görmesi durumunda kredi onayını verecektir.

Eğer ki borç kapatma kredisi alırken daha yüksek oranda kredi çekmek isterseniz bunu yine bankacılık müşteri temsilcisine iletebilir ve diğer borçlarınızı da kapatarak tek bir yere ödeme yapabilirsiniz.

Senetli borçlarınızı ve diğer her türlü borcunuzu kapatmak için borç kapatma kredisi çekebilirsiniz ama asıl amaç kredi ve kredi kartı benzeri kayıtlı banka borçlarının kapatılmasıdır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP