DOLAR

32,5917

0.36%
EURO

34,8511

0.32%
ALTIN(gr)

2.491,98

0,32%
BİST 100

%
Borcu Olan Vatandaşlar Dikkat Dijital Kredi İmkanı ile Vatandaşa 20 Bin TL Ödeme Yapılacak
  • Finans 365
  • Finans
  • Borcu Olan Vatandaşlar Dikkat Dijital Kredi İmkanı ile Vatandaşa 20 Bin TL Ödeme Yapılacak

Borcu Olan Vatandaşlar Dikkat Dijital Kredi İmkanı ile Vatandaşa 20 Bin TL Ödeme Yapılacak

Ziraat Bankası borcu olan vatandaşlar için yeni kampanyalar düzenliyor. 20 bin TL’ye kadar kredi verecek olan banka bu şekilde vatandaşın borç ödemesini kolaylaştıracak. Özel dijital kredi bağlığı altında sunulacak hizmete başvurular yakın tarihte başlayacak. Başvuru için birtakım kolaylıklar da sağlandı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:43
Borcu Olan Vatandaşlar Dikkat Dijital Kredi İmkanı ile Vatandaşa 20 Bin TL Ödeme Yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Online İşlemler ile Kredi Almak Artık Mümkün

Başvuruda bulunmak isteyen vatandaş birçok yol ile kredi işlemlerini başlatabilir. Bankaya giderek evrak teslimi yapılabilir ya da mobil uygulama sayesinde ev konforunda kredisini alabilir. İnternet bankacılığını kullanan vatandaşlar için buradan da başvuru imkanı sağlandı. Size ait olan hesaptan internet bankacılığınagiriş yaparak kredi notunu ve kredi alma imkanınızı öğrenebilirsiniz. Bekleme olmadan kredi başvurunuza dönüş yapılacaktır. Krediden faydalanmak için bankanın maaş müşterisi olmak gerekiyor. Ayrıca ya mobil uygulamadan ya da internet bankacığından birinde şahsi hesabın olması da isteniyor.

Şartların yerine getirildiğine kanaat getiren banka koşulsuz şartsız 20 bin TL’ye varan ödemeyi hesabınıza yatıracak. Faiz oranları ve vade seçeneği de aynı kanalla öğrenmeniz mümkün. Kredi çekildikten sonra kişinin ölmesi durumunda kişinin borçlarını banka üstlenecek. Başvuru yollarından hiçbirini gerçekleştiremeyecekseniz SMS ile başvuruda bulunabilirsiniz. Ayrıca ALO Kredi Destek Hattı da belirlenen saatler içinde müşterilerine hizmet verebilecek. Bu şekilde kolay yoldan kredinizi alabilir ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kredi başvurunuzu SMS ile yaptığınız taktirde telefonunuza dönüş yapılacak. Olumlu sonuçlandığı taktirde sözleşme, sözleşme detayları ve ödeme planı hakkında da bilgilendirileceksiniz. Krediye dair bir sorun oluştuğunda aynı kanallar üzerinden sorularınızı sorabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP