DOLAR

32,4297

0.16%
EURO

35,6373

0.53%
ALTIN(gr)

2.323,11

0,19%
BİST 100

%
Borcu Olan Vatandaşlara Müjde: 50 Bin Liraya Borç Kapatma Kredisi!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Borcu Olan Vatandaşlara Müjde: 50 Bin Liraya Borç Kapatma Kredisi!

Borcu Olan Vatandaşlara Müjde: 50 Bin Liraya Borç Kapatma Kredisi!

Yeni tip Koronavirüs salgını sebebiyle vatandaşın ekonomik alım gücü zayıfladı bu nedenle vatandaş kredi borcuna borç üzerine borç bindirdi, dört büyük banka 50 bin liraya varan borç kapatma kredileri vermekte. Kimler bu krediden yararlanabilecek? Başvurular nasıl yapılacak? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:43
Borcu Olan Vatandaşlara Müjde: 50 Bin Liraya Borç Kapatma Kredisi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi dönemine girmemize birlikte vatandaşların kredi yükü dolayısıyla arttı, kredileri kapatmanın pratik bir başka yolu da borç kapatma kredisi almaktır. Borçlu vatandaşın yüzünü güldürecek haber dört büyük bankadan geldi, şartları karşılayan vatandaşlar 50 bin liraya kadar borç kapatma kredisi çekebilecekler. Ayrıyeten kredi almayı düşünen vatandaşlar için bankalar düşük faizle uzun vadede kredi imkanı sağlamakta, borç kapatma kredisinden yararlanabilmek için temiz bir sicile sahip olmalısınız. Herhangi bir bankada kara listede olmaması gerekir. Peki borçlu vatandaşlara borç kapatma kredisi verecek bankalar hangileri? İşte o bankaların listesi…

Akbank: borç transfer kredisi adı altında yapılan bu işlem için kişinin kredi kartı borcunun olması gerekmekte, kişinin farklı bankalara borcu varsa bu borcu tek çatı altında yani Akbank’a taşıyarak rahat bir şekilde ödeme sağlayabilir. Akbank müşterilerine borç kapatma için 20 bin lira kredi veriyor üstelik 1.25 faiz oranıyla.

Denizbank: borç transfer kredisi ile vatandaşların yüküne destek olan Denizbank kısa vadeli düşük faizli kredi vermekte. 36 aydan 60 aya kadar vade şansı tanımakta, Denizbank’a borç transfer kredisi taşıyan vatandaşların işlem sırasında emekli olan vatandaşların Denizbank maaş müşterisi olmaları gerekmektedir.

Vakıfbank: borç transfer kredisinde 50 bin liraya varan kredi veren Vakıfbank aynı zamanda 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli kredi imkanları sunulmakta. İşlem sırasında emekli olan ya da emekli vatandaşların maaşlarını Vakıfbank’a taşımaları şartlar arasındadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP