DOLAR

32,3693

0.15%
EURO

34,9967

-0.3%
ALTIN(gr)

2.325,00

0,25%
BİST 100

%
Böyle Vade İmkanı Görülmedi Halk Bank Verdiği Sözü Tuttu
  • Finans 365
  • Gündem
  • Böyle Vade İmkanı Görülmedi Halk Bank Verdiği Sözü Tuttu

Böyle Vade İmkanı Görülmedi Halk Bank Verdiği Sözü Tuttu

Vatandaşların lehine kredi kampanyası düzenlediğine çok kere şahit olduğumuz Halk Bankası yeni bir kredi kampanyası daha yayınladı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:44
Böyle Vade İmkanı Görülmedi Halk Bank Verdiği Sözü Tuttu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre vade seçeneklerikonusunda esnek çalışmaya başlayan banka bu söylentileri doğrular cinsten bir kredi kampanyası paylaştı. 12 ay geri ödeme almayacak olan banka ilk etapta vatandaşın kesesini düşünüyor. Vatandaş kredi aldıktan sonra hemen ödeme derdine düşmesin diye uğraşan banka ödemesini alan vatandaşların bir sene boyunca ihtiyaçlarını karşılamasını ve ekonomik olarak kendilerini toparlamalarını istiyor. Geri ödemesiz kredilere inanılmaz bir rağbet olduğu açık. Pandeminin 2. Dalgasından bu yana iş bulma konusunda talihsiz olan vatandaşlara bir tekme de bankalar atmıyor. Vatandaşın ihtiyaçlarına göre kredi kampanyaları düzenleyen Halka Bankası halkın teveccühünü kazanmış durumda. Yayınlanan yeni kredi kampanyasına da rağbet şimdiden çok fazla.

ALO Kredi Destek Hattı Herkese Açık Olacak

Başvuruları kısa zaman içinde açacak olan banka birçok yönden kredi başvuru alacak. Vatandaşı tek seçeneğe mahkum etmeyecek olan banka vatandaşların krediye ulaşımlarını kolaylaştırıyor. İlk seçenek ve en klasik seçenek olan banka şubelerine gitmek ilk sırada yer alıyor. Buna göre kredilere dia bilgiler almak isteyenvatandaşlar ve ödeme planı konusunda şüpheleri olan vatandaşlar bu şekilde bir yöntem izleyebilir. Banka çalışanlarından bire bir destek alabilir. Diğer yöntem ise online kredi alma yöntemleri. Buna göre vatandaşlar mobil uygulama ya da internet bankacılığı ile kredi başvuruda bulunabilecek. Bunları yapamayacak olan vatandaşlar için ise ALO Kredi Destek Hattı çok faal olacak. Vatandaş bunları değerlendirebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP