DOLAR

32,3260

0.22%
EURO

35,0870

-0.15%
ALTIN(gr)

2.280,95

0,17%
BİST 100

%
Bu Haber Emeklileri İlgilendiriyor Bankalardan Emeklilere Özel Uygulama Yolda
  • Finans 365
  • Gündem
  • Bu Haber Emeklileri İlgilendiriyor Bankalardan Emeklilere Özel Uygulama Yolda

Bu Haber Emeklileri İlgilendiriyor Bankalardan Emeklilere Özel Uygulama Yolda

Acil nakit ihtiyacı sadece çalışan kesimi ilgilendiren bir sorun değil. Herkesi ilgilendiren bu sorun emekliler için de problem olmaya devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:00
Bu Haber Emeklileri İlgilendiriyor Bankalardan Emeklilere Özel Uygulama Yolda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre bu durum karşısında bankalar ortak tavır benimseyerek emekliler için kampanya düzenlemeye karar verdi. Tek sefere mahsus verilecek krediler için vatandaşların belli şartları karşılaması gerekiyor. YapıKredi Bankasının öncülüğünde gerçekleşen kredi kampanyasından binlerce emeklinin yararlanması bekleniyor. Emeklilerin aldıkları maaşlar emeklileri geçindirmeye yetmiyor. Hal böyle olunca ek illerle vs. hayatını idame ettirmeye çalışan emeklilere darbe pandemiden geldi. İş imkanları gitgide daralan emekliler nakit ihtiyacını bankalardan sağlasa da her banka kolayca kredi vermiyor. Ancak Yapı Kredi promosyon başlığı altında emeklilerin acil nakit ihtiyacını karşılamış olacak. Burada istenen tek şart emeklilerin YapıKredi Bankasına geçmesi. Maaşlarını YapıKredi Bankasına geçiren emekliler kolaylıkla ödeme alabilecek.

Maaşa Göre Promosyon Verilecek

Promosyon oranlarını da açıklayan banka emeklilerin maaşlarına göre ödeme yapacak. Buna göre emeklilerin maaşları 1500 TL’nin altında ile 1000 TL ödeme yapılması gündemde iken 1500 TL ile 2500 TL arasında emekli maaşına sahip vatandaşlara 1250 TL ödeme yapılacak. Aynı şekilde maaşları 2500 TL ve üzeri olan vatandaşlar için 1500 TL promosyon ödemesi yapılacak. Bu ödemelerden SSK, BağKur, Emekli Sandığı fark etmeksizin tüm emekliler yararlanabilecek. Emekli olmak için prim günlerini doldurmuş ancak yaşı bekleyen vatandaşlar sistematik olarak emekli olmadıklarından bu ödemden yararlanamayacaklar. Maaşların Yapı Kredi Bankasına taşınması zorunlu. Yapı Kredi Bankasına geçen vatandaşlar için ekstra fırsatların olduğu da edinilen bilgiler arasında.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP