DOLAR

32,3450

0.28%
EURO

35,1360

-0.02%
ALTIN(gr)

2.310,49

1,46%
BİST 100

%
Bu Kampanya İle Herkes Kazanacak Ayda 3 Bin TL Alabilirsiniz
  • Finans 365
  • Finans
  • Bu Kampanya İle Herkes Kazanacak Ayda 3 Bin TL Alabilirsiniz

Bu Kampanya İle Herkes Kazanacak Ayda 3 Bin TL Alabilirsiniz

Devlet hem vatandaşların hem de kendisinin kazanması için yeni bir pakete imza attı. Yapılan açıklamaya gör yeni paketle beraber herkes kasanmış olacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:49
Bu Kampanya İle Herkes Kazanacak Ayda 3 Bin TL Alabilirsiniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet pandemiyle beraber kesenin ağzını zaten somuna kadar açmıştı. Her destek paketi kişilere fazla fazla ödenendi. Geçtiğimiz mart aylarında abu günlere kadar gerek gıda gerek yakacak destekleri derken ödeme dalmayan kimse neredeyse kalmadı. Yapılan açıklamaya göre devlet artık kazan kazan politikasını gütmeye başladı. Yani vatandaşlara ne veriyorsa artık onun karşılığını iş gücüne katılım kadar almaya kararlı. İŞKUR ile anlaşmalı yaptığı bu maketle beraber vatandaşlar 8 aylık bir eğitime tabii tutulacak. Bu 8 ay boyunca devlet vatandaşlara destek vermeye devam edecek. Günde 100 TL alacak olan vatandaşlar b u parayı elden teslim alacak. Bun da dolayı derslere katılım önemli olacak. Vatandaşların derslere olan katılımı bu şekilde ölçülmüş olacak. Derse katılım sağlamayan vatandaşlar o gün ödeme almamış olacak.

Emekliler Katılım Sağlayamayacak

Toplumdan silinip gidecek meslekleri seçen vatandaşlar için 120 TL günlük ödeme yapılacak Meslek edindir kursu bitiğinde vatandaşların işleri de hazır olmuş olacak. Herkes hazır işinde çalışmaya başlayacak. Bu destek ödemesinde yararlanmak isteyen vatandaşların 15 yaşından büyük olması gerekiyor. Pandeminin 2.dalgasından bu yana bu destek ödemesine çok fazla talep olduğundan devlet yaş sınırını küçülttü. Bunan ek olarak vatandaşların Türk vatandaşı olması gerekiyor. 55 yaş ve üzeri kişiler eğitime dolaysıyla devlet desteğine katılım sağlayamayacak. Emekli olan vatandaşlar için de katılım mümkün gözükmüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP