DOLAR

32,3162

0.2%
EURO

35,1419

0.02%
ALTIN(gr)

2.292,48

0,67%
BİST 100

%
Bu Kişilere Bin TL Ödeme Yapılacak!

Bu Kişilere Bin TL Ödeme Yapılacak!

Devlet tarafından vatandaşlara verilen destek paketleri son hızı ile devam ediyor. Devletten ihtiyaç sahibi insanlara beklenen sevindirici haber geldi. Pandemi döneminde vatandaşının her daim yanında olmaya çalışan devlet sosyal yardımlar yapmaya devam etmekte. Peki, bu destek paketlerinden kimler faydalanma olanağı sağlayacak? Başvuru için son tarih ne zaman? İşte tüm detaylar haberimizde..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:28
Bu Kişilere Bin TL Ödeme Yapılacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sevindirici haber geldi. Destek ödemeleri son hızı ile devam ediyor. PTT hesapları ile vatandaşa verilen destek ödemeleri devam ediyor. Herhangi bir şarta başvuru E-DEVLET üzerinden gerçekleşiyor. Pandemi sebebi ile insanlar bütün işlemlerini E-Devlet üzerinden de yapabiliyor.

Pandemi Sosyal Yardımı İçin Başvuru Koşulları

Korona virüs sebebi ile ekonomik anlamda mağduriyet yaşayan pek çok insan için yardım destek ödemesi sağlanmıştır. Bu yardım ödemelerinden biride pandemi yardımıdır. Bütün insanların başvurma hakkı vardır ve herkese ödenen miktar aynıdır. Yoğun ilgi gören pandemi desteği için her vatandaş başvuru hakkına sahipken her vatandaşın ödemesi yapılmamıştır. Bu ödeneklerden faydalanamayan insanlar için devlet yeniden başvuru ekranı açtı.

Başvuru Detayları

Vatandaşın TC kimlik numarasının son hanesine göre değişiklik gösterdiği başvuru tarihleri bulunurken birçok insan ne zaman başvuru yapılacağını merak ediyor. E-Devlet üzerinden başvuru yaparken TC kimlik numaranızın son iki hanesine göre başvuru yapacağınız gün yazıyor. Bugünler içinde başvuru yapabilirsiniz.

Başvurusu Dikkate Alınmayacak Olanlar

  • Pandemi desteğinden daha önce faydalanmış olan kişiler
  • 5510 sayılı kanunun 4A maddesi kapsamında görev yapan kamu işçileri
  • 5510 sayılı kanunun 4C maddesi kapsamında görev yapan memurlar
  • SGK’dan gelir ya da aylık alan insanlar
  • İşsizlik ödeneği alan vatandaşlar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP