DOLAR

32,5517

0%
EURO

34,8347

-0.12%
ALTIN(gr)

2.431,58

0,08%
BİST 100

%
Bu Kredi Bu Defa Öğrencilere Yönelik Ziraat Bankası Bombayı Patlattı
  • Finans 365
  • Finans
  • Bu Kredi Bu Defa Öğrencilere Yönelik Ziraat Bankası Bombayı Patlattı

Bu Kredi Bu Defa Öğrencilere Yönelik Ziraat Bankası Bombayı Patlattı

Öğrencilere ve velilere yönelik bir kredi kampanyası başlatan Ziraat bankası bütün dikkatleri üzerine çekti. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:33
Bu Kredi Bu Defa Öğrencilere Yönelik Ziraat Bankası Bombayı Patlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlar devletten öğrencilere yönelik destekler almaya devam ederken yeni bir destek bu defa Ziraat Bankasından geldi. Ziraat Bankası öğrencilerin bir senede ihtiyacı olan tutarı kredi olarak vermeyi taahhüt ediyor. Lise öğrencilerinin de dahil olacağı kampanyada başvurular veliler eşliğinde yapılacak. 18 yaşın altındaki öğrencilerin kredi almaya hakları bulunmadığından böyle bir açıklama yapan banka diğer detayları da sırasıyla izah etti. Açıklamaya göre 50 bin TL öğrenim kredisi verecek olan banak faiz oranlarıyla da kredi kampanyasının hakkını verdi. Buna göre %0.49 oranında faiz uygulayacak olan banka öğrencilerin rahat bir şekilde eğitim alamsı için elinden geleni yapıyor. Öğrencilerin alacağı bu kredinin ödeme planı ise açıklığa kavuşmuş oldu. Buna göre ilk 6 ay ödeme almayacak olan banka ilerleyen dönemlerde için 60 ay vade planı oluşturdu. Dileyen ailelere bu süreden kısa süre içinde de ödeme yapabilecek ve faiz oranı buna göre şekillenecek.

Öğrenciler Rahat Edecek

Başvuru yapacak olan aileli öğrencilerin eğitim aldığına dair belgeleri başvuru dosyasına eklemeli. Buna göre öğrenci bilgisi varsa derslerin içinde bulunduğu karteks veya transkript kredi başvurusu için yeterli olacak. Bir diğer detay ise kara listede olmak ve kredi sivil notu durumu. Açıklamaya göre krediyi her ne kadar ebeveyn alacak olsa da öğrenci namına işlem başlatılacağı için ebeveynin kara listede olması pek bir anlam ifade etmeyecek. Bundan dolayı ebeveynin düzenli geliri varsa bu krediyi rahatlıkla alabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP