DOLAR

32,5640

0.05%
EURO

34,9575

0.3%
ALTIN(gr)

2.423,39

0,02%
BİST 100

%
Bu Kredi Sadece İnternetten Başvuru Yapanlara Özel

Bu Kredi Sadece İnternetten Başvuru Yapanlara Özel

Bankalar vatandaşları online işlemlere zorlamaya devam ediyor. Online işlemlerin kolaylığı buradaki en büyük etken. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:16
Bu Kredi Sadece İnternetten Başvuru Yapanlara Özel
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası da online işleme geçen bankalardan bir tanesi oldu. Açıklamaya göre vatandaşlar internet bankacılığı ya da mobil bankacılık üzerinden işlem yaparsa 20 bin TL’ye varan kredileri alabilecek. Buna ek olarak faiz olanları ve vade seçenekleri de buna göre ayarlanmış olacak. Kredi kampanyasının hedef kitlesi ihtiyaç sahipleri ve acil nakit ihtiyacı yaşayan vatandaş olarak belirlendi. Bu bağlamda vade seçenekleri de faiz oranı da bu kesime göre yapılandırıldı. İlk 3 ay ödeme almayacak olan Ziraat Bankası 48 ay da vade seçeneği sunuyor. Ancak müşteriler 48 ay ile sınırlı değiller dileyen vatandaşlar 12 ayda ödeme yapacağı gibi dileyen vatandaşlar 24 ya da 36 ayda da ödeme yapabilir. Faiz oranı ise %0.52 olarak açıklandı. Merkez Bankası faizlere yönelik katı tutumu en çok vatandaşların işine yaramışa benziyor.

Her İki Seçenek de Mevcut

Başvurular ise online şekilde iki farklı yolla yapılacak. Bunlardan ilki evinde bilgisayarı olan vatandaşları kapsıyor. Buna göre evin bilgisayarı olan vatandaş internet bankacılığını kullanarak tıpkı bankanın şubesindeymiş gibi kredi başvurusu yapabilir. Öte taraftan sanal asistan hem mobil bankacılıkta hem de internet bankacılığında aktif şekilde kullanılmaktadır. Banka öyle bir yazılım kullanmış ki sanki normal insanla konuşuyormuş izlenimi sanal asistanda hakim. Bu bağlamda tekrardan banka başvuracağınız bir detay söz konusu değil. Evinde bilgisayar olmayıp akıllı telefon kullananlar ise mobil bankacılıkla yoluna devam edebilir. Her ikisinde de 7 gün 24 saat işlem yapıp soru sorma ve kredi başvurunda bulunma hakkı mevcut.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP