DOLAR

32,3781

0.18%
EURO

35,0251

-0.19%
ALTIN(gr)

2.324,71

0,24%
BİST 100

%
Cep Telefonundan İnternet Paylaşımı Ücretli Oldu

Cep Telefonundan İnternet Paylaşımı Ücretli Oldu

Cep telefonundan internet paylaşımına ilişkin yeni bir karar alındı. Bundan sonra mobil veri paylaşımı yapan vatandaşlar ücret ödeyecekler.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:39
Cep Telefonundan İnternet Paylaşımı Ücretli Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cep telefonundan internet paylaşımına dair çok önemli bir karar alındı. Mobil veri kullanımında internet paylaşımı yapan vatandaşları üzecek bir haber geldi. Mobil internet paketini “hotspot” yoluyla başka cihazlarla paylaşan vatandaşlar bundan sonra paylaşımları için ücret ödeyecekler.

Turkcell alınan karar doğrultusunda kullanıcılara bilgilendirme mesajı gönderdi. İşte Turkcell tarafından gönderilen o mesaj ve uygulamanın başlama tarihi.

MOBİL VERİ PAYLAŞIMI ÜCRETLİ OLDU

OS veya Android telefonlardaki hücresel internet bağlantısını başka cihazlarla paylaşmayı sağlayan ‘kişisel erişim noktası’ özelliği kullananlar artık ek ücret ödeyecek. Uygulamanın başlama tarihi ise 15 Ocak 2019 olarak duyuruldu. Alınan bilgilere göre ise uygulama şu şekilde olacak. Kullanıcı aylık bir paket alacak. Bu pakete göre kullanıcıya 2 gb internet sağlanacak ve sadece paylaşım için kullanılabilecek. Bunun içi kullanıcı 9 TL ücret ödeyecek.

Turkcell Tarafından Gönderilen Bilgilendirme Mesajı

“15.01.2019’dan itibaren mobil internet paylaşımlarınız aylık 9 TL le ücretlendirilecek. Hem faturalı hem de faturasız bireysel ve kuremsal tüm müşterilerden paylaşımla beraber 9 TL ücret alınıp, karşılığında paylaşımda kullanabilecek 2 GB internet paketi tanımlanacaktır”

Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP