DOLAR

32,3370

0.17%
EURO

35,1895

-0.01%
ALTIN(gr)

2.241,19

-0,09%
BİST 100

%

Cep Telefonunuz Sayesinde Ayda 5 Bin Lira Kazanabilirsiniz

Akıllı telefonlar toplumda hemen kesimin elinde bulundurduğu bir cihazdır. günlük yaşamımızı oldukça rahatlatan bir çok uygulamanın yanında bazı uygulamalar sayesinde para kazanabilirsiniz. Peki cep telefonlarında bulunan mobil uygulamalarla nasıl para kazanılır? Mobil uygulama indirerek para kazanma yöntemleri.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akıllı telefonlar teknolojik olarak bir çok gündelik işimizi rahatlıkla halletmemiz için bir çok kolaylık sunmaktadır. Akıllı telefonlar bu işlevsellikleri mobil uygulamalar sayesinde yapmaktadır. Kendi kullanımımız için olan uygulamalar dışında bir de uluslararası ve kurumsal firmalar kullanıcıların yapacakları bazı işlemlerden dolayı para kazanmasını sağlamaktadır.

Bazı firmalar yeni çıkardıkları oyun ve benzeri hayatı kolaylaştıran uygulamaların denenmesi amacıyla kullanıcılara para kazandırmaktadır. Android ve İos uygulamalarında bu tür uygulamalar mevcut olduğu gibi birde firmaların sattıkları ürünleri mağazalarda incelemeniz ve müşteri temsilcileriyle yapacağınız konuşmaların değerlendirilmesi ile para kazanabilirsiniz.

Bazı mobil uygulamalar da ise durum bunlardan biraz farklı olabiliyor. Uygulama içerisinde belli aralıklarda reklam izlemeniz isteniyor ve bunun karşılığında sizlere açılan bir profilden para kazanmanız sağlanıyor.

Bu tür uygulamalar Google Play, Android ve İOS marketlerde bir çok isimle yayınlanmaktadır. Uygulamaların güvenli olup olmadıkları konusunda herhangi bir bilgi sağlayamadığımız için uygulama isimlerini vermek istemedik. Ancak reklam izleyerek para kazanmak, uygulama indirerek para kazanmak gibi başlıklar ile açılan ve sizleri herhangi bir uygulamaya yönlendiren sitelerden uzak durmanız kullanacak olmanız durumunda uygulamanın arkasında ki şirket ve kişileri araştırmanızda fayda var.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP