Cepten (Mobil) Kredi Veren Bankalar (Başvuru, Şartlar)
  • Finans 365
  • Kredi
  • Cepten (Mobil) Kredi Veren Bankalar (Başvuru, Şartlar)

Cepten (Mobil) Kredi Veren Bankalar (Başvuru, Şartlar)

Cep telefonunuz üzerinden kredi başvurusunda bulunabileceğiniz bankaları ve istenen şartları inceleyebilirsiniz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:02
Cepten (Mobil) Kredi Veren Bankalar (Başvuru, Şartlar)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankaların mobil yollarla kredi verme seçenekleri mevcut olsa da çoğu banka günümüzde güvenlik endişesi ile çok fazla evrak talep etmektedir. Kişinin şubeye gitmeden kredi alması ise neredeyse imkansızdır. Fakat yine de gelir belgesiz, kefilsiz, yalnızca kimlikle kredi veren bankalar mevcuttur. Bu bankalar arasında ING Bank, Halk Bank, Odeabank, Yapı Kredi Bankası, Finansbank, Şekerbank, TEB bankaları bulunur.

Mobil Kredi Ne Anlama Gelir?

Kişiler yoğun hayat temposunda, banka şubelerine gitmeye vakit bulamadıklarında, internet üzerinden, ya da SMS ile kredi başvurusu yapmak isterler. Bu ihtiyacın farkında olan bankalar da müşterilerine mobil kredi olanakları sağlarlar ancak yüzyüze görüşme olmaksızın edinilen kredinin belli bir üst limiti olmaktadır.

Cepten Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bankalar, kişileri günümüzde gelişmiş altyapıları olan internet bankacılığını kullanmaya teşvik etmektedirler. Neredeyse herkesin bir akıllı cep telefonu olduğu günümüzde her bankanın mutlaka bir internet bankacılığı mobil uygulaması vardır. Cepten kredi başvurusu yapmak isteyenler, bu uygulamaları telefonlarına indirerek, internet üzerinden başvuru gerçekleştirebilirler. Eğer bu mümkün olmuyorsa, SMS göndererek de başvuru mümkündür. Çoğu banka yalnızca TC numarası ve edinilmek istenilen kredi miktarını SMS olarak talep eder ve onayladığı noktada paranın hesabınıza aktarılması şeklinde süreç ilerler. Bazı bankalar yalnızca cepten başvuruyu yeterli bulmaz ve sizden istenen evraklar ile bankaya gitmeniz gerekebilir. SMS ile başvuruda kimi zaman da banka kişinin alabileceği maksimum kredi limitini kredi notuna göre belirler. Bankalar kişilerin başvurularını herhangi bir teminat görmeden onaylamaz. Bir kefil ya da maaş olmak zorundadır. Yoksa müşteri bir mülkü ipotek ettirebilir.

Cepten Kredi Faiz Oranları Nelerdir?

Kredi faiz oranları elbette bankadan bankaya değişiklik gösterir. Müşteri bütün bankaların faiz oranlarını inceleyerek bütçesini zora sokmayacak bir kredi başvurusu yapabilir. Yapıkredi bankası 48 ay vade ile mobilden kredi alma olanağı sağlar. Fakat en az 1000 en fazla 10.000 TL şeklindeki başvuruları onaylar. Bankanın faiz oranı ise %1,13’tür.

Müşterinin edinmek isediği kredi miktarı 10.000 TL’den fazlaysa, Akbank, 20.000 TL üst limit ile kredi imkanı sağlar. Akbank’ın aylık faiz oranı ise, 1,42’dir.

Müşteri daha fazla krediye ihtiyaç duyuyorsa, Denizbank’ı tercih edebilir. Denizbank kefilsiz, 55.000 TL aylık % 1,60 ve 1,78 arası faizlerle kredi olanağı sağlar. Bu krediyi 48 ay vade ile geri ödemek mümkündür.

Finans365.com Özel İçerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP