DOLAR

32,5576

-0.11%
EURO

34,9579

0.35%
ALTIN(gr)

2.430,39

0,31%
BİST 100

%
Çocuk Sahibi Olan Herkes Yararlanacak Son Tarihler Verildi Mi?
  • Finans 365
  • Finans
  • Çocuk Sahibi Olan Herkes Yararlanacak Son Tarihler Verildi Mi?

Çocuk Sahibi Olan Herkes Yararlanacak Son Tarihler Verildi Mi?

Anında kredi sistemine geçen birçok banka bu sistem üzerine inanılmaz kredi kampanyaları paylaşmaya deva ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:01
Çocuk Sahibi Olan Herkes Yararlanacak Son Tarihler Verildi Mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşların pandemi sebebiyle yaşadığı zorlukların herkes farkında ve en çok bankaları bu durumu dert ediniyor. Devlet ile iş birliği içinde olan bankaların sayısında hızlı artışlar olurken bazı bankalar ise tek başına kredi kampanyası çıkarmaya devam ediyor. Devlet ile iş birliğine giren bankaların sayısındaki artış vatandaşı sevindirse de prosedür olarak yavaş ilerlemesi yine milyonlarca vatandaşı oldukça mutsuz ediyor. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankalara akın ederken bazen 1 haftayı bulan kredi işlemlerinden yılmış durumda. Durum böyle olunca bankada kredi verme işlemlerine birtakım değişiklikler yapmak zorunda kaldı. Bu değişmelerden bir tanesi de anında kredi verme sistemine geçiş oldu. Her bankada uygulanmayan bu sisteme ilk geçenlerden olan Vakıf Bankası bu sistem üzerine birde kredi kampanyası paylaştı. Çocuklu ailelere 50 bin TL anında kredi verecek olan banka hızlı ama gerekli olan prosedür işlemlerini de izah etti.

Tek Evrakla Kredi Hesapta

Kredi alacak olan vatandaşın acil nakit ihtiyacının olması gerekirken maddi olarak da zor durumda olması gerekmektedir. Maddi olarak sıkıntılı olmayan vatandaşları banka farklı kredi kampanyalarına iletecek ve daha yüksek limit kredilerin alınması sağlanacak. Bu kampanyada verilecek olan kredinin faizsiz olması zaten hangi amaca hizmet ettiğini kolay şekilde fark ettiriyor. İlk 6 ay geri ödeme almayacak olan banka 6 ay geçtikten sonra 5 yıla yayılmış ödeme planıyla vatandaştan ödem talep edebilecek ve bu sayede çocuklu olan ailelerin mağdur edilmesi önlenecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP