DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Çocuklu Ailelere İnanılmaz Ödeme Koşulsuz Şartsız 50 Bin TL
  • Finans 365
  • Gündem
  • Çocuklu Ailelere İnanılmaz Ödeme Koşulsuz Şartsız 50 Bin TL

Çocuklu Ailelere İnanılmaz Ödeme Koşulsuz Şartsız 50 Bin TL

18 yaşın altında çocuk sahibi olan aileler için yeni ödemeler kapıda. Aile başına 50 bin TL ödeme yapılması gündemde. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:47
Çocuklu Ailelere İnanılmaz Ödeme Koşulsuz Şartsız 50 Bin TL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemiyle mücadele edilirken aileler için ödemeler yapılmaya devam ediyor. Özellikle çocuklu aileler için sıklıkla gerçekleştirilen ödemelere bir yenisi daha eklendi. 18 yaşın altında çocuğu olan ailelere belli şartlar dahilinde 50 bin TL ödeme yapılacak. Kredi şeklinde verilecek olan ödemenin farklı seçenekleri olacak. Faizsiz ya da düşük faizli seçeneklerini seçme imkanı vatandaşa verilecek. Detayları tam olarak netleşmese bile haberi alan vatandaşlar araştırmalara girişti. Kredi şartlarında nelerin olacağı sorusu ise herkesin kafasını karıştırıyor. Esnetilemeyecek tel şart olarak yaş konusu gündeme getirildi. Ödemeyi 6 ay geç yapma fırsatı da olacak. Bu sayede alınan kredi bir süre rahat bir şekilde kullanılmış olacak.

Geri Ödeme Olmadan Kredi Sahibi Olunacak

Bir diğer şart olarak ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma zorunluluğu mevcut. Hangi şekilde olursa olsun Türk vatandaşlığına mensup olan tüm aileler bu haktan yararlanabilecek. Krediyi alacak olan kişinin kredi notu dikkate alınacak. Kredi notu düşükse ve bankaların kara listesinde yer alıyorsa kişi kredi alma imkanı çok düşük olacak. Bundan dolayı yapabiliyorsa ilk etapta kredi notunun düzeltilmesi gerekiyor. Kısa zamanda başlayacak olan başvurular online ya da ilgili kurumların ilgili birimlerince alınacak. Düşük faiz oranını seçen vatandaşlar için vade oranlarına göre işlem yapılacak. 12 ay vade seçeneğini tercih edenler 0 faizle kredi alabilecekken, 24 ay vade seçeneğini tercih edenler %0.48 oranındafaizle kredi alacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP