Çocuklu Ailelere Müjde! Faizsiz Kredi İmkanı Geliyor
  • Finans 365
  • Kredi
  • Çocuklu Ailelere Müjde! Faizsiz Kredi İmkanı Geliyor

Çocuklu Ailelere Müjde! Faizsiz Kredi İmkanı Geliyor

Vatandaş özellikle bu zor pandemi döneminde en çok maddi anlamda sıkıntı yaşıyor. Özellikle çocuklu ailelerin ihtiyaçları hiç bitmiyor ancak kazanç gün geçtikçe azalıyor. İşte buna derman olacak bir müjde geliyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:57
Çocuklu Ailelere Müjde! Faizsiz Kredi İmkanı Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Faizsiz kredi almak herkesin hayalidir, üstelik 50 bin Tl’yi faizsiz çekmek hayal olarak kalmayacak. Çocuklu ailelerin yararlanabileceği bu harika teklif 18 yaş altı çocuğu olanlara özel olarak hazırlandı. Bu kapsamda sıkıntılar azda olsa çözülecek, vatandaş derin bir nefes alabilecek. Peki hangi şartlar altında bu krediye başvurulabilir?

Koronavirüs nedeniyle geçim bir hayli zorlaştı, bu süreçte en büyük destekçi ise 50 bin Tl değerindeki kredi paketi oldu. 18 yaş altı çocuğu olan herkes 50 bin Tl’ye kadar kredi sağlayan kredi desteğinden yararlanabilecek. Başvuru yapan kişilerin öncelikle ekonomik durumları dikkate alınacak ardından limitler ve ödeme planları belirlenecek.

Peki Faiz Oranı Kaç?

50 bin Tl kredi desteği faiz oranları;

  • 12 ay için 0 faiz
  • 24 ay için 0.48 faiz
  • 36 ay için 0.56 faiz

oranları belirlendi. Kredi paketinden yararlanabilmek için öncelikle evdeki çocukların 18 yaşın altında olması gerekiyor. Eğer ailenin maddi durumu yerindeyse de bu paketten yararlanmaları pek mümkün olmuyor, çünkü öncelik daha çok geçim sıkıntısı çekenlere veriliyor. Ayrıca kişinin TC vatandaşı olması ve kredi notunun da yüksek olması gerekiyor. Kredi notu normal kart çekimlerinde nasıl önemliyse bu destek içinde o kadar önemli sayılıyor. Vatandaş devlet bankalarına başvurarak bu kredi desteğinden yararlanabilir. Ancak henüz başvuru tarihleri tam olarak netleşmedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP