DOLAR

32,3318

0.25%
EURO

35,0501

-0.24%
ALTIN(gr)

2.279,25

0,09%
BİST 100

%
Çukur Dizisinde Sırlar Açığa Çıkıyor! O Karakter Diziden Neden Ayrıldı?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Çukur Dizisinde Sırlar Açığa Çıkıyor! O Karakter Diziden Neden Ayrıldı?

Çukur Dizisinde Sırlar Açığa Çıkıyor! O Karakter Diziden Neden Ayrıldı?

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’un başrol oyuncularından Vartolu Sadettin karakterini oynayan Erhan Kolçak Köstendil diziden ayrılacak mı? Neden ekranlarda görülmüyor? Senaristten beklenmeyen açıklama haberin devamında..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:20
Çukur Dizisinde Sırlar Açığa Çıkıyor! O Karakter Diziden Neden Ayrıldı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlk yayınlandığı günden bu yana Show TV ekranlarının rekortmen dizisi Çukur’da şok bir gelişme yaşandı. Başrol oyuncularından biri olan Vartolu diziden ayrıldı. Vartolu’nun şok bir kararla neden diziden ayrıldığı da belli oldu. Tüm hayranlar tarafından merak edilen Vartolu’nun diziden ayrılma sebepleri ise farklı yorumlanıyor. Her hafta akşam 20:00’da ekranlarda oynayan Çukur dizisinin Vartolu’su en sevilen karakterlerden bir tanesi olmayı başarmıştı. Üstün oyunculuğu ile sergilediği muazzam başarısı ile ön planda olmayı başaran Vartolu son bölümlerde dizide yer almadığı için tüm hayranlarını üzdü.

Vartolu Diziden Ayrılıyor Mu? Son Dakika Karar Değişecek Mi?

Vartolu karakteri ile dizide yer alan Çukur dizisinde Erdenetlerin intikamını alabilmesi için Koçovalı’yı öldürmesinin şart olduğu biliniyordu. Geçtiğimiz haftaki son bölüm içerisinde Erdenetler’in attığı adımın Vartolu’dan taraf olması diziden ayrılmasına sebep oldu. Bu kadar sevilen karakterin diziden çıkmasının ana nedeni ise Erdenetler oldu. Ancak bundan sonra Vartolu tekrar görünmeyecek ya da dizide yer almayacak şeklinde bir şeyler söylemek de mümkün değil. Bilinmesi lazım ki Vartolu Çukur’dan Erdenetlerin intikamını aldığı için çıkıyor.

Senarist son bölümde Erdenet karakterini ön plana çıkarmayı tercih etti. Son alınan bilgilere göre Erdenet; intikam için Vartoluyu öldürecek ve bu şekilde diziden ölerek çıkartılacak.. Ancak ilerleyen bölümlerde diziye yeniden girecektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP