DOLAR

32,5851

0.22%
EURO

34,8384

0.49%
ALTIN(gr)

2.416,16

-0,67%
BİST 100

%
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elektrik ve Doğalgaz Fiyatlarına İndirim Yapılacak
  • Finans 365
  • Finans
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elektrik ve Doğalgaz Fiyatlarına İndirim Yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elektrik ve Doğalgaz Fiyatlarına İndirim Yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında yapmış olduğu konuşmasında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında indirim yapılacağını açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:33
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elektrik ve Doğalgaz Fiyatlarına İndirim Yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomi alanında atılacak adımlar kapsamında uygulamaya girecek yeni indirimleri açıkladı. AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan doğalgaz ve elektrik fiyatlarında indirim müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın indirim açıklamasının detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

ELEKTRİK VE DOĞALGAZ FİYATLARINDA İNDİRİM AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında yapmış olduğu konuşmasında hükümetin ekonomi alanında atmış olduğu adımlar dair değerlendirmelerde bulundu. Bu konuda Ocak ayından itibaren yeni bir indirimin başlayacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şu ifadeleri kullandı.

”Yılbaşından itibaren elektrik fiyatlarında, konutlarda yüzde 10 indirim yapıyoruz. Aynı şekilde konutlar ve ticarethanelerde kullanılan doğalgazın fiyatında da yüzde 10’luk bir indirime gidiyoruz.”

BES KONUSUNA DAİR AÇIKLAMA

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) hakkında da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan bu konuda devletin sağladığı destekleri şu ifadelerle açıkladı.

”Tasarruf sürdürülebilir büyümenin temel şartlarından biridir. BES’teki katılımcı sayısı 7 milyona ulaştı. 2019 bütçesinde devlet katkı payı olarak 4,1 milyar lira daha ayırdık. Genç girişimcileri desteklemek için yıllı 75 bin liraya kadar vergi muafiyeti getirdik. Pek çok sektörde ÖTV, KDV ve harç indirimleri yaptık. Önümüzdeki dönemde istihdam teşviklerine devam edeceğiz. 2019 ve 2020 yıllarında ilk defa işe alınacakların vergi giderlerini devlet üstlenecek.”

Ekonomi Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP