DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Cumhurbaşkanı Erdoğan Okullar ile İlgili Açıklama Yaptı! Eğitim-Öğretim Yüz Yüze Mi Olacak?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan Okullar ile İlgili Açıklama Yaptı! Eğitim-Öğretim Yüz Yüze Mi Olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Okullar ile İlgili Açıklama Yaptı! Eğitim-Öğretim Yüz Yüze Mi Olacak?

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirleri için eğitime uzaktan devam edilmekteydi, öğrenciler merak ediyor eğitim uzaktan mı olacak? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:56
Cumhurbaşkanı Erdoğan Okullar ile İlgili Açıklama Yaptı! Eğitim-Öğretim Yüz Yüze Mi Olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya üzerindeki Covid-19 salgın krizinde ülkemiz sıkı tedbirler almıştı, bu tedbirlerden bir tanesi de eğitime uzaktan devam edileceği yönündeydi. Yeni bir eğitim dönemine giriş yapmamızla birlikte öğrenciler eğitimin uzaktan mı yoksa yüz yüze mi olacağı konusunda araştırmalar yapmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili açıklamalar yaparak vatandaşın soru işaretlerini silip attı.

Salgın Tehlikesi Devam Ediyor!

Cumhurbaşkanlığı külliyesinde yapılan kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Covid-19 pandemi dönemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Covid-19 vaka artışı ile ilgili “Salgın tüm dünya ile birlikte ülkemizi de tehdit etmeyi sürdürüyor. Dünyada vaka sayısı 28 milyona yaklaşırken, ölü sayısı 900 bini aştı. Günlük vaka rakamlarının 80 bini, ölü sayılarının bini geçtiği ülkeler var. Türkiye hem sağlık alt yapısının gücü, hem aldığımız tedbirler sayesinde oldukça iyi noktada bulunuyor.

Ancak mevcut durumda bizim için kabul edilebilir değil. Vaka ve vefat sayılarındaki kısmi yükselişten üzüntü duyuyoruz” şeklinde konuşmasını yaptı. Okulların açılmasına yönelik soru işaretlerini cevaplayan Cumhurbaşkanı konu ile ilgili “Yeni dönemde eğitim-öğretime salgın şartlarını da dikkate alarak hem yüz yüze eğitimi hem de uzaktan eğitimi birlikte gerçekleştireceğimiz bir sistemle devam edeceğiz. Ailelerin tercihine göre okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinden başlayarak okullarımızı eğitim-öğretime açıyoruz. Bu uygulama salgının seyrine göre şehirlerimizde farklılık gösterebilecektir” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP