DOLAR

32,5877

0.29%
EURO

34,7461

-0.01%
ALTIN(gr)

2.491,36

0,29%
BİST 100

%
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ücretsiz Bez Torba File Dağıtılacak
  • Finans 365
  • Finans
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ücretsiz Bez Torba File Dağıtılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ücretsiz Bez Torba File Dağıtılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen toplantıda poşetlerin ücretli olmasına değindi ve vatandaşlara ücretsiz file ve bez çanta dağıtılacağını açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:07
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ücretsiz Bez Torba File Dağıtılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde organize edilen “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı” kapsamında bir konuşma gerçekleştirdi. 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ele alınacak seçim çalışmaları kapsamında bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında poşet kullanıma dair çok önemli açıklamalarda bulundu.

VATANDAŞLARA BEZ ÇANTA VE FİLE DAĞITILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti il başkanlarına dair yapmış olduğu konuşmasında yerel seçim çalışmalarına değindi. Çalışmalara dair açıklamaların ardından ekonomi konusunda gündemin konu başlıklarını değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon rakamlarına dair açıklamalarda bulundu. Bu konuda AK Parti’ye eleştiride bulunanları eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin enflasyon ortamalasının yüzde 9.54 olduğunu, AK Parti’den önceki 14 yılda bu rakamın yüzde 70.3 olduğunu hatırlattı.

Ekonomiye dair konuşmasında poşet kullanımının ücretli hale gelmesini değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu konuda yürütmekte oldukları bir çalışmadan bahsetti. AK Parti’nin milyonlarca bez torba ve file dağıtacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifaderi kullandı.

”Çevreci parti malum AK Parti. Şu anda ana muhalefet yine naylon poşetlerle sokağa dökülebilir. Biz naylon poşetlere karşı savaş ilan ettik. Şimdi bu seçimlerde biz bez torbalar ve kenevirden yapılan filelerle meydanlarda olacağız. Yeniden biz oraya döndük dönüyoruz. Milyonlarca bez torba ve fileyi hazırlıyoruz, bu kampanyada milletimize promosyon olarak dağıtacağız.”

Ekonomi Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP