DOLAR

32,5259

-0.08%
EURO

34,7896

-0.23%
ALTIN(gr)

2.421,34

-0,34%
BİST 100

%
Deniz Bank Çiftçi için Kasayı Zorluyor 15 Sene Taksit Yapacak
  • Finans 365
  • Gündem
  • Deniz Bank Çiftçi için Kasayı Zorluyor 15 Sene Taksit Yapacak

Deniz Bank Çiftçi için Kasayı Zorluyor 15 Sene Taksit Yapacak

Vatandaşların kırsal alanlara göçmesi ve oralarda iş kurması devletin çok hoşuna gidiyor. Bankalar ise bu durumu destekliyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:39
Deniz Bank Çiftçi için Kasayı Zorluyor 15 Sene Taksit Yapacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet ile bankalar iş birliği halindeçalışmaya devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre kırsal alanlara göçerek kendi işini kuran vatandaşlara Deniz Bank inanılmaz büyük fırsatlar sunacak. Hem vade seçenekleri hem faiz oranı hem de ticarete dayalı diğer imkanlara ulaşım banka sayesinde kolaylaşacak. %2.01 oranında faiz uygulayacak olan banka vatandaşlar için tüm imkanları seferber ediyor. Faiz oranlarında oynama yapmayan banka kredi limitlerindevatandaş lehine oynama yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde kredi limitlerini alttan tutan banka yeni dönemde 125 bin TL’ye kadar kredi vermeyişi amaçlıyor. Eğer vatandaşlar işlerini kısa süre önce kurmuşsa ve ciro oranlarını gösterebilecekse kredi limitlerinin artması mümkün olacak.

Her Saat Hizmet Alabilirsiniz

Kredinin ödemleri de gayet kolay ve esnek. 180 ay vade seçeneği sunan banka bu sayede girişimcinin kendi işini kurmasına da yardımcı oluyor. Girişimcinin kesesini yormadan verilecek destek kredisi sayesinde binlerce vatandaşa teşvik olmuş olacak. İşini kuran içinse can suyu niteliğinde bir kredi olacak. Başvurular 3 farklı şekilde yapılacak. Vatandaşlar Deniz Bank’ın şubelerine giderek işlemleribaşlatabilir. Şubelerdenödeme planı oluşturup akılarına takılan her soruyu sorabilir. Buna ek olarak Alo Kredi Destek Hattı da müşterilerin hizmetine sunulacak. Her iki kurumda hafta içi her gün mesai saatleri arasındahizmetverecek. Ancak 7 gün 24 saat hizmet isteyen vatandaşları banka online uygulamalara davet ediyor. İnternetbankacılığı ve mobil bankacılık vatandaşların kullanacağı alanlardan.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP