DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Deniz Banktan Girişimciler İçin Anlamlı Çalışma Detaylar Hakkında Bilgi Verildi
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Deniz Banktan Girişimciler İçin Anlamlı Çalışma Detaylar Hakkında Bilgi Verildi

Deniz Banktan Girişimciler İçin Anlamlı Çalışma Detaylar Hakkında Bilgi Verildi

Açıklamaya göre Deniz Bank girişimciler için şahane bir kredi kampanyası paylaştı. 15 yıllık ödeme planı mevcut. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:46
Deniz Banktan Girişimciler İçin Anlamlı Çalışma Detaylar Hakkında Bilgi Verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Girişimciler şu sıra hem devletten hem bankadan gelecek güzel bir habere muhtaç. Pandeminin getirdiği kısıtlamalardan bıkmış olarak hayatına devam eden girişimciler çareyi köye göçmekte bulmuştu. Köye göçen ve işlerini oraya taşıyan vatandaşların yaşadığı tek sıkıntı maddi sıkıntılar olarak kendini gösteriyor. Durum böyle olunca vatandaşların devletten de bankalardan da beklentisi oluyor. Bu beklentiyi boşa çıkarmayan Deniz Bank kişiler için güzel bir kredi kampanyası çıkardı. Bu kampanyaya göre esnaf çiftçi yani girişimcim olan ve köye göçen herkes kredi alabilecek. Alınan kredide 15 sen boyunca rahatlıkla ödenebilecek. İka 1 sene ödem almayacak olan banka daha sonra 15 senelik ödeme süresini başlatmış olacak.

Kredi Limitleri İddialı

Verilecek olan kredi limiti 200 ila 250 bin TL arasında olacak ve banka birtakım şartlar çerçevesinde bu krediyi vermiş olacak. İlk olarak esnafın ve çiftçinin girişimi takip edilecek. Hangi alanda girişimcilik yapmış bu görülüp test edilecek. İlerleyen aşamalarda ise bu girişimcilik onay alırsa kredi kişiye teslim edilmiş olacak. Onay verilemeyen hiçbir girişime banka destek kredisi vermeyecek. Destek kredisi almak için vatandaşa yaş sınırı koyana banka 18 yaşından büyük kişilerin başvuru yapmasını istiyor. Üst sınır içinse şart olmamakla beraber 55 yaşa kadar kredi vereceğini belirtiyor. Daha üst yaşlar içinse devlet kefil mirasçı vs. gibi kanallara girmesi gerekiyor. Çünkü mevcut borcun bir şekilde kapatılması da elzem.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP