DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Denizbank Kredi Notu Düşük Olanlara Kredi İmkanı Sunuyor

Denizbank Kredi Notu Düşük Olanlara Kredi İmkanı Sunuyor

Bilindiği üzere kredi çekerken en önemli noktalardan biri kredi notunun yüksek olmasıdır, bu sayede herkes istediği limitlere daha kolay ulaşabilir. Denizbank’ta vatandaşa güzel bir kampanya başlattı ve 180 ay vadeli kredi fırsatı hazırladı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:18
Denizbank Kredi Notu Düşük Olanlara Kredi İmkanı Sunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korona virüs nedeniyle çoğu kişi ekonomik anlamda zorluk yaşamaya başladı, buda ihtiyaçların giderilmesini engelledi. Milyonlarca meslek gurubu da tıpkı vatandaş gibi dara düştü, bu kapsamda özel bankalar yavaş yavaş farklı kredi destek paketleri oluşturmaya başladı. Buda onlardan biri, Denizbank tarafından yapılan açıklamaya göre özellikle tarım alanında kullanılabilecek, 15 sene vadeli kredi kamuoyuna sunuldu. Proje Benim Bahçem Benim Tarlam sloganı adı altında tanıtıldı. Verilen bu kredi desteğinin ödemeleri ise hasar döneminde tek seferlik ödeme avantajı ile ödenebilecek.

Esnek ödeme planı ile beraber sunulan kredi destek paketi tarım alanında çalışan vatandaşa yardımcı oluyor, ekonomik anlamda kalkınmalarına olanak sağlıyor. Denizbank’ın son projesi olan Benim Bahçem Benim Tarlam tarım alanında uğraşan kişilere özel olarak hazırlandı.

Esnek Ödeme Fırsatı İle Hasat Dönemine Kadar Rahatlık

Denizbank tarafından yapılan açıklamaya göre, tarım alanında çalışan vatandaşların kredilerinin ödemeleri senede 1 kez alınacak. Bu ödemelerin ise hasat dönemine getirilmesi planlanıyor. Üreticiler ise bu haberden oldukça memnun, ödeme zamanının çok iyi bir döneme denk getirildiğini düşünüyorlar. Kredinin 15 sene vade imkanı veriyor olması da bir diğer güzelliği.

Çiftçilere sağlanan bu avantajla beraber kredi faiz oranı %1.05 olarak belirlendi. Denizbank’ın vereceği kredi miktarı ise arsanın büyüklüğüne ve gerçek değerine göre belirlenecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP