Destek Kredisi Alamayan Vatandaşlara Devlet Yeniden Destek Olacak

Destek Kredisi Alamayan Vatandaşlara Devlet Yeniden Destek Olacak

Vatandaş devlet destek kredisi ya da ödemesi almak için tüm duyuruları takip ediyor. Yapılan açıklamaya göre vatandaşa 2. Bir şans daha verilecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:36
Destek Kredisi Alamayan Vatandaşlara Devlet Yeniden Destek Olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet vatandaşın tüm ihtiyacını görmeye hazırlanırken vatandaşlar da devletin diyeceği her şeyi neredeyse nefes almadan takip ediyor. Olası tüm senaryolara hazırlıklı olan vatandaşlar yetkililerin dedikleri ile her geçen gün biraz daha umutlanıyor Geçtiğimiz dönem devlet 10 bin destek kredisi verdi. Verilen bu kredi temel ihtiyaç kredisi olarak kayıtlara geçti. Bu kredi ile vatandaşlar evlerinde var olan eksiklikleri tamamlarken eşya, gıda, giyim gibi kalemlerde de harcamalarda bulundu. Ancak bazı vatandaşlara destek kredisi tam verilmediği gibi bazılarına kredi hiç verilmedi. Pandemi dolaysıyla başvur yoğunluğunun çok olması ve dönem dönem başvuru ekranının kilitlenmedi yaşanan bu sonunun temel neden oldu. Devlet bu sorunu çözmek için şahane bir alternatif oluşturdu.

Teselli Kredisinde Detaylar Belli Oldu

Buna göre devlet daha önceden başvuru yapıp da sistem tarafından başvuru reddedilen vatandaşlara 3 bin TL kredi verecek. Diğer kredi kampanyasında var olan vade seçenekli ve faiz oranları burada da uygulanacak. Teselli nev’inden olan ödeme ile en azından acil olan ihtiyaçların karşılanması bekleniyor. Başvurular yine E Devlet üzerinde sosyal yardımlar sayfasında yer alacak. Yine de bulamayan vatandaşlar için site içi arama sekmesi hizmete sunulacak. Ödemelerden yararlanmak isteyen vatandaşlar ilgili sayfada bulunan notları çok iyi şekilde okumalıdır. Ve bu notlara göre formu doldurmalıdır. Form doldurulduktan 10 gün sonra vatandaşlara kredileri teslim edilmiş olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP