Devlet Yeni Destek Haberlerini Bomba Gibi Patlatıyor Duymayan Kalmayacak

Devlet Yeni Destek Haberlerini Bomba Gibi Patlatıyor Duymayan Kalmayacak

Devlet geri ödemeli ya da ödemesiz devlet destekleri vermeye devam ederken kafalarda soru işaretleri de kalıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:36
Devlet Yeni Destek Haberlerini Bomba Gibi Patlatıyor Duymayan Kalmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Girişimci olan, esnaf olan ya da olamayan tüm vatandaş devletten gelecek destek haberlerini büyük bir heyecan ile bekliyor. Yapılan açıklamaya göre devlet yeni desteklerini açıklarken yeni dönemde faizsiz kredilere de büyük yer verecek. Daha önceden karşılıksız destekleri ard arda sıralayan yetkililer artık kredi vermeye de başladı. Verilen kredilerin geri ödemesi olacak ancak birçoğu faizsiz olacağı için vatandaş daha fazla para ödememiş olacak. Verilecek onla kredilerden Ziraat Bankası sorumlu olacak bundan dolayı vatandaş bir sorun sıkıntı yaşadıklarında soluğu Ziraat Bankasında alabilecekler. Ziraat Bankasına başvuru yapılacağı gibi online başvurular seçeneği de açık olacak. 3 farklı başvuru stili oluşturan devlet yetkileri ilk olarak banka şubelerinde yüz yüze başvuru yolunu açmış durumda.

E Devletten Başvuru Mümkün

Herksin online başvuruları halledilebilme durumu olamayabilir diye düşünen devlet klasik yolla başvurunun yolunu kapatmadı. Buna ek olarak devlet destekli krediler olduğu için E Devlet üzerinden de başvuru yapılmasının yolu açıldı. Ek olarak Ziraat Bankasının mobil uygulaması ya da internet bankacılığı da başvuru için başka bir seçenek olarak vatandaşın karşısına çıkıyor. Başvuru yapan vatandaşların başvuruları 1 hafta içinde sonuçlanmış olacak ve sonuçlar E Devletten görülmüş olacak. E devletten görülmeme ihtimaline karşılık vatandaşın telefonlarına SMS de atılmış olacak. Toplamda 15 bin TL destek kredisinin alacak olan vatandaşlar faizsiz bir şekilde 36 aylık ödem planları ile kredi alma işlemini tamamlamış olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP