DOLAR

32,3701

0.15%
EURO

34,9582

-0.33%
ALTIN(gr)

2.324,10

0,21%
BİST 100

%
Devletten Yardımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Devletten Yardımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Pandemi süreci ili mücadele kapsamında Devletten ihtiyaç sahibi insanlara destekler başladı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:28
Devletten Yardımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Valilikler, Kaymakamlıklar, Belediyeler ayrıca ilgili tüm kurumlar ihtiyaç sahibi durumda olan insanlara hızla yardımları iletiyor. E-devlet yoluyla yardım başvuruları da gerçekleştirilebiliyor. Valilik, Kaymakamlık, Belediye veya diğer devlet kurumlarına destek başvuruları gerçekleştiriliyor. Maddi destek yardım başvurusu nasıl yapılır? Tüm detaylı bilgileri bu haberimizde sizler için derledik…

Devlet 2020 senesi içerisinde pandemi dönemi henüz başlamadan önce de pek çok kalemde sosyal destekler vermekteydi. Pandemi dönemi nedeniyle çok fazla yeni yardım kalemi de yürürlülüğe girdi. Bu kapsamda 4,4 milyon ev halkına toplamda 4 milyar 400 milyon TL’lik yardım destek ödeme gerçekleştirildi. Bu desteklerin yanı sıra Valilikler, Kaymakamlıklar ve Belediyeler de çabucak harekete geçerek hakikaten ihtiyaç sahibi insanlara gıda-erzak desteklerinden kira yardımlarına çok sayıda kalemde yardımları hızlandırdı.

Devletten Yardımlar Başladı! İhtiyaç Sahiplerine Destekler

Devletten 2020 senesi içerisinde sosyal destekler artarak devam ediyor. Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıktından sonra Türkiye’ye gelen covid-19 salgını sebebiyle ihtiyaç sahiplerine yardımlar artıyor. Pandemi süreci sosyal hayat kadar ekonomiyi de kötü yönde etkiledi ve milyonlarca insan pandemi nedeniyle ekonomik olarak etkilendi. Bu sıkıntılı zamanda Devlet pek çok kalemde sosyal yardım ve hizmetlere devam ediyor. Öğrenci destek parası ödemeleri, yakacak veya gıda yardımı, yoksulluk maaşı gibi birçok kalemde yardımlar hızla devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP