DOLAR

32,3422

0.18%
EURO

35,1218

-0.19%
ALTIN(gr)

2.238,59

-0,21%
BİST 100

%
Dikkat! İphone 11 Satışa Çıkıyor, Çin Malı Almayın! ( Apple Bile Anlamadı)
  • Finans 365
  • Finans
  • Dikkat! İphone 11 Satışa Çıkıyor, Çin Malı Almayın! ( Apple Bile Anlamadı)

Dikkat! İphone 11 Satışa Çıkıyor, Çin Malı Almayın! ( Apple Bile Anlamadı)

Teknoloji severlerin büyük merakla beklediği Iphone 11 yarın Türkiye’de satışa çıkıyor. Telefonun teknik özelliklerinden çok satış fiyatı gündem olam telefon için satış fiyatı 20 bin lira civarından olması bekleniyor. Bu rakamlara iştah kabartan Çin’li şirketler Iphone 11 piyasaya çıkmadan “çakma Iphone 11” piyasa çıkardı! Çinliler işi o kadar ileriye götürdü ki, Iphone 11 üreticisi Apple sahte Iphone ile gerçeğini ayırt edemez hale geldi. Peki gerçek Iphone 11 anlaşılır? İşte cevabı!

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:27
Dikkat! İphone 11 Satışa Çıkıyor, Çin Malı Almayın! ( Apple Bile Anlamadı)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya cep telefonu devi Apple yeni nesil telefonu Iphone 11 yarın Türkiye piyasalarından satışa çıkıyor. Akıllı telefon tutkunlarının büyük merakla beklediği Iphone 11 özellikleri ve tasarımı takipçilerini şimdiden heyecanlandırdı. Peki Iphone 11 teknik özellikleri neler?

Iphone 11 Teknik Özellikleri,

5G teknolojisine uyumlu olacak telefonlarda İOS 13 performansı en üst düzeyde gerçekleşecek. Cam ve ekran tasarımı darbe ve suya karşı son teknolojiyle donatılmış ve çizilmeye karşı dayanıklı yüzeyden üretildi. Cihazın arka kısmında 2 adet ve ön kısmında bir adet olmak üzere toplam 3 adet 12 mp kamerasıyla farklı görüntü ve tasarım oluşturulmuş. Yüz tanıma özelliği yeni teknoloji ile hazırlanmış ve her ortamda görüş sağlayabilme kabiliyeti mevcut.

Çin malı Iphone nasıl anlaşılır?

Iphone fiyatlarındaki artış Çin malı üretim yapan şirketlerin gözünü yeniden Apple modellerine çevirdi. Özellikle gelişmekte olan ve ek ÖTV vergisi getirilen ülkelerde Iphone fiyatları çok yüksek rakamlara ulaşınca tüketici orjinal telefon yerine Çin malı ürünlere yöneliyor. Türkiye’de satışa çıkacak olan Iphone 11 için teknoloji uzmanları uyarılarda bulunurken yeni nesil teknolojiler ile yapılan sahte Iphone 11’lerin üretici firma tarafından bile ayırt edilemeyecek kadar benzer yapıldığına dikkat çekiyor. Orjinal Iphone alacak kişilerin en başta satın alacakları bayi yada mağazanın güvenirliğinin araştırılması ve kurumsal olmayan yerlerden kesinlikle alış veriş yapılmaması gerektiğini belirtirken internet üzerinden verilen Iphone siparişlerinde satın alınacak sitenin güvenirliğinin de sorgulanması gerektiğini ifade ediyorlar. Telefonun kamera kalitesi, fotoğraf çekim hızı, aynı zamanda tuş ve tasarım kullanımının önemli ölçüde belirleyici olduğunu ve telefon ile beraber verilecek aksesuarların teknik yeterliliklerinin kontrol edilmesi gerektiğini belirtiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP