Dolar 5.90 Seviyesini Gördü Güçlü Satış Yedi (İşte Yeni Hedefi)
  • Finans 365
  • Döviz
  • Dolar 5.90 Seviyesini Gördü Güçlü Satış Yedi (İşte Yeni Hedefi)

Dolar 5.90 Seviyesini Gördü Güçlü Satış Yedi (İşte Yeni Hedefi)

Dolar fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. 5.85 direncini kırıp 5.90 seviyesine hızlıca giden dolar akşam saatlerinde güçlü satış yedi. Dolar düşer mi? Yükselir mi? Uzmanların dolar kuru tahminleri nedir? Dolar da hedef fiyat nereler? İşte detaylar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:40
Dolar 5.90 Seviyesini Gördü Güçlü Satış Yedi (İşte Yeni Hedefi)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suriye operasyonu beraberinde Trump’ın dengesiz tweetleri sonrası yukarı yönlü sert hareketler yapan dolar bugün akşam saatlerine doğru güçlü satış yedi.

Dolar gelişmekte olan tüm ülke para birimleri karşısında değer kaybederken Türk Lirası karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Buna sebep olan gelişme ise malum Suriye operasyonu. Atmış olduğu tutarsız ve tehditkar tweetler ile dolar kurunda büyük çalkalanmalara sebep olan Trump’ı ekonomi uzmanları yeni indikatör olarak adlandırıyor.

Gün içerisinde 5.90 seviyesini tes eden dolar akşam saatlerinde sert satış yedi ve 5.82 seviyesine kadar geriledi. 10 Ekim Saat 21:25 itibariyle 5.83 fiyatından işlem görüyor.

Dolar Grafiği

Dolar da Hedef Fiyat Ne?

Türkiye, Suriye’de yaptığı operasyonu hızlı ve başarılı bir şekilde sonuçlandırırsa doların 5.40 seviyelerine kadar düşeceğini uzmanlar ifade ediyorlar. Aksi takdirde ise yani operayonun uzaması veya aksilikler çıkması durumunda ise daha önce bir gece de gördüğü 6.40 seviyesini görebileceği yine aynı uzmanlar tarafından ifade ediliyor.

Dolar konusunda yatırımcıları dikkatli olmaya davet eden uzmanlar destek ve direnç seviyelerinin yakından takip edilmesinin yanında uluslararası ve siyasi gelişmeleri dikkatle takip etmeleri konusunda uyarıyorlar.

ABD’nin karşılığı olmayan dolar basma konusunda niyetinin olduğunu belirten uzmanlar uzun vade de dolarda güçlü bir düşüş olabileceği konusunda da öngörüde bulunuyorlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP