Dolar fiyatlarında spot piyasa gerçeği, buna bakmadan dolar alıp satmayın
  • Finans 365
  • Döviz
  • Dolar fiyatlarında spot piyasa gerçeği, buna bakmadan dolar alıp satmayın

Dolar fiyatlarında spot piyasa gerçeği, buna bakmadan dolar alıp satmayın

Spot piyasalarda dolar fiyatları ne kadar? Son yıllarda yukarı yönlü değişken hareketler yapan dolar fiyatlarında vatandaş yoğun ilgi gösteriyor. Özellikle spot piyasalarda dolar fiyatları anlık olarak takip edilmeye devam ediyor. Peki dolar fiyatları spot piyasalarda ne kaç para?

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:52
Dolar fiyatlarında spot piyasa gerçeği, buna bakmadan dolar alıp satmayın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tatil günleri ve hafta içi mesai saati bitiminin ardından dolar fiyatları vatandaşlar tarafından spot piyasalarda takip ediliyor. Bankalar arasında mesai saati bitiminde alım ve satım arasındaki fark çok büyük bir miktar oluyor. Bankalar döviz fiyatlarında alış ve satış arasında neden fark var? Spot piyasalarda döviz alınıp satılır mı? Bankalar hafta sonları dolar kurundaki riskten dolayı alış ve satış fiyatları arasındaki farkı artırıyor. Döviz kurundaki riskin çoğalmasına bağlı olarak döviz alış ve satış fiyatları arasındaki fark artıyor.

Dolar Alırken Dikkat,

Dolar alıp satarak kazanç elde etmek isteyenler için çok önemli uyarılar var. Bankalar arası efektif döviz alış ve satış fiyatlarını kontrol etmeden dolar alımı yapılmaması konusunda uyarılarda bulunuyor. Bugün bankalar arasında dolar fiyatları alış 5.52 tl ve satış fiyatı 5.82 tl seviyelerinde bulunuyor. Bu hafta sonu dolar fiyatlarında 5.50 tl seviyesinin görülmesinin olası bir durum olduğunu belirten uzmanlar bankaların dolar alım fiyatlarının baz alınarak yatırım yapılması konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Hafta sonu dolar alınır mı?

Hafta sonu spot piyasalardan dolar alımı yapmak riskli ancak bir okadar da kazançlı bir yatırım olabilir. Geçtiğimiz ay gece yarısı 6.40 tl olan dolar kuru al sat yapan yatırımcılar için büyük kazanç sağlamıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP