Dolar Yatırımcıları Merak İçinde! Yükseliş Bekleniyor!
  • Finans 365
  • Döviz
  • Dolar Yatırımcıları Merak İçinde! Yükseliş Bekleniyor!

Dolar Yatırımcıları Merak İçinde! Yükseliş Bekleniyor!

Korona virüs salgını sebebiyle artan enflasyonlar, işsizlik, kapanan sektörler sebebiyle sürekli çalkantılı bir durumda ilerleyen dolar kuru, sabit fiyata bağlanacak gibi görünmüyor. 14 Eylül dolar fiyatı ne kadar? 1 dolar kaç tl? işte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:21
Dolar Yatırımcıları Merak İçinde! Yükseliş Bekleniyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dolarda ki bu çalkantının çok uzun süre devam edebileceği görüşünde olan uzmanlar, doların önümüzde ki haftalarda daha da yükselerek 7.50’ye çıkacağını belki sekize merdiven dayayabileceğini düşünüyor.

Doğu Akdeniz’de Yaşananlar Doları Yakından Etkiliyor!

Doğu Akdeniz’de gelişen olaylar neticesinde en çok etkilenen birim dolar oldu. Doların artış sebepleri arasında bulunan sosyoekonomik olaylar arasına yeni giriş yapmış Doğu Akdeniz gerilimi kurları etkilemeye devam ediyor. Yatırımcılar, Yunanistan ile Türkiye arasında ki gerilimin sona ermesini ve bu durum gerçekleştikten sonra dolarda ki etkilenmeyi merak ediyor.

Dolar 7,48 TL!

Dolar iniş çıkışlı günlerine devam ederken, vatandaş ise doların yükselmesi konusunda endişeli. Artan dolar kuru yüzünden, market ve pazarlarda ki fiyatlarında artması vatandaşı endişelendiriyor. Türkiye’de birçok tüketim malzemesi dolar kuru üzerinden yapılıyor. Bunlara örnek olarak; motorinden, benzine, meyveden, bakliyata her türlü malzeme gösterilebilir. Salgın döneminde işsiz kalan ve çalışamayan vatandaş ise geçim derdinin çok daha fazla yükseldiğini, alışveriş için bütçe ayıramayacak duruma geldiğini söylüyor.

Yaşam Standartları Çok Pahalılaştı!

Artan dolar kurları ile beraber zamlanan ürünlerden şikayetçi olan vatandaşlar, artık geçinemediklerini söylüyor. Yaşam standartları çok pahalılaştı, pazara giderken bile tereddüt içerisindeyiz diyen vatandaşlar doların daha fazla yükselmemesi gerektiğini düşünüyor. Dolar kuru ise şu an güncel olarak 7,48 TL’ye ulaşmış durumda ve düşmeye hiç niyeti yok gibi görünüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP