Dolar Yine Yükselişte! 5 Ekim 2020 Pazartesi Canlı Döviz Fiyatları
  • Finans 365
  • Döviz
  • Dolar Yine Yükselişte! 5 Ekim 2020 Pazartesi Canlı Döviz Fiyatları

Dolar Yine Yükselişte! 5 Ekim 2020 Pazartesi Canlı Döviz Fiyatları

Dolar haftaya yükselişle başladı. Bir süredir pandemi teşviklerinden etkilenen dolar fiyatları 7,7 seyrinin etrafında işlem görmeye devam ediyor. 5 Ekim 2020 Pazartesi dolar kuru ve dolar kurunda son durum…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:16
Dolar Yine Yükselişte! 5 Ekim 2020 Pazartesi Canlı Döviz Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta 7,7 seyirlerinde hareket eden dolar bu sınırda kapanmıştı. Merkez bankasının ise doların yükselişini azaltmak için yapmış olduğu çalışmalar devam ediyor. Fed başkanının ise konuşmasının ardından uluslararası piyasalarda ise dolar hareketlenmesi neden oldu. Ortalama enflasyonun beklentisinin açıklamasının ardından dolar fiyatları 7,8 sınırı etrafında fiyat belirliyor. Doların hareketlenmesi dolar birikimi olan vatandaşlarında merak ettiği bir konu. Dolara yatırım yapan vatandaşlar ise dolar yükselir mi araştırmalarına odaklanmış halde.

Bugün Döviz Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Merkez bankasının çalışmaları, ABD’de işsizlik oranı pandemi teşvikleri derken dolar sürekli hareketli anlar yaşamaya devam ediyor. Pandemi salgının ardından sürekli hareketlenen dolar fiyatları ne olacak merak ediliyor. Sonuç olarak doların ne kadar olduğu bütün vatandaşın ekonomik durumunu yakın olarak ilgilendiriyor. İşte 5 Ekim pazartesi günü dolar kaç TL sorusunun cevabı ve dolar ile döviz piyasasını etkileyen gelişmelerden son dakika.

Doların geçtiğimiz hafta ki hareketli duruşu vatandaşların merakına neden oldu. Dolar önceki kapanışını 7,7695 TL’den yaptı. Dolarda bugün ise yüzde 0,15lik bir hareketlenme oldu. Dolar bugün güne satış fiyatı 7,76 liradan başladı. Dolar kurunda alış fiyatı ise 7,7673 lira olarak 5 Ekim 2020 tarihine başlamış oldu. Euro önceki kapanışını 9,1177 liradan kapattı. Euro’da bugün ise yüzde o,46lık hareketlilik oldu. Euro kurunda alış fiyatı olarak ise 5 Ekim 2020 tarihinde 9,0979 lira olarak belirlendi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP