Doların O hareketi Altın Fiyatlarını Vurdu! 9 Eylül Altın Fiyatları Yön Değiştirdi
  • Finans 365
  • Altın
  • Doların O hareketi Altın Fiyatlarını Vurdu! 9 Eylül Altın Fiyatları Yön Değiştirdi

Doların O hareketi Altın Fiyatlarını Vurdu! 9 Eylül Altın Fiyatları Yön Değiştirdi

Ekonomi ve yatırım araçlarının fiyatlarını yakından takip eden kişiler bugün altın fiyatlarını dikkatler takip ediyor. Özellikle altın yatırımı yapan vatandaşlar altın fiyatları ne kadar sorusunu arama motorlarında sıklıkla aramaya başladı. Pazartesi günleri ülkemizde en çok aranan konular arasına bugün çeyrek altın ne kadar ve bugün gram altın fiyatları ne kadar soruları olmuştur. Peki 9 eylül altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek ve Cumhuriyet altının satış fiyatı ne kadar? İşte cevabı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:57
Doların O hareketi Altın Fiyatlarını Vurdu! 9 Eylül Altın Fiyatları Yön Değiştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Piyasaların en önemli veri aylarından birisi olan eylül ayında yatırımcıların ve vatandaşın gözü altın fiyatlarında. Haftanın ilk işlem günü özellikle dolar fiyatlarına meydana gelen hareketliliğe bağlı olarak altın fiyatlarında yükseliş yada düşüş meydana geliyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? İşte 9 eylül altın fiyatları.

9 eylül yarım altın fiyatları ne kadar?

Yeni haftanın ilk işlem gününe girerken spot piyasalarda yarım altının satış fiyatı 907,34 lira olurken 884,47 liradan alınıyor.

Bugün tam altın fiyatları ne kadar?

9 eylül pazartesi gününün ilk saatlerinde tam altının satış fiyatı 1809,13 tl ve 1774,48 alış fiyatı olarak güne başladı.

Pazartesi günü (bugün) 9 eylül gram altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç para?

En çok tercih edilen altın çeşitlerinden olan gram altın bugün fiyatı 276 liradan satılırken 276,68 liradan alış gerçekleştiriliyor.

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar? Kulplu çeyrek altın kaç para?

Özellikle düğün ve benzeri organizasyonlarda takılan ve yastık altı birikimi olarak bilinen çeyrek altın fiyatları bugün en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Haftanın ilk işlem gününde vatandaş çeyrek altın fiyatı ne kadar sorusunun cevabını bulmak için altın fiyatlarını yakından takip etmektedir. 9 eylül (bugün) pazartesi çeyrek altının satış fiyatı 443 lira alış fiyatı olurken, 453 lira satış fiyatı ile güne ve yeni haftaya başlıyor.

9 Eylül Cumhuriyet altını fiyatı ne kadar?

Güncel Cumhuriyet altının satış fiyatı bugün 1863 liradan satılıyor. bugün Cumhuriyet altının alış fiyatı 1840 lira oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP