DOLAR

32,5733

0.09%
EURO

35,0038

0.26%
ALTIN(gr)

2.425,56

0,12%
BİST 100

%
Düğün Salonları Açılacak Mı? Düğünler Ne Zaman Başlayacak?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Düğün Salonları Açılacak Mı? Düğünler Ne Zaman Başlayacak?

Düğün Salonları Açılacak Mı? Düğünler Ne Zaman Başlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'da alınan önemli kararları toplantı sonrası açıkladı. Yaptığı açıklamada normalleşme süreci ile ilgili önemli bilgiler verdi. Birçok kişinin merak ettiği düğünlerle ilgili konuya da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını sizler için haberimizde derledik.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:46
Düğün Salonları Açılacak Mı? Düğünler Ne Zaman Başlayacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’da alınan önemli kararları toplantı sonrası açıkladı. Yaptığı açıklamada normalleşme süreci ile ilgili önemli bilgiler verdi. Birçok kişinin merak ettiği düğünlerle ilgili konuya da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını sizler için haberimizde derledik.

Korona virüsü nedeniyle düğün salonları iki aydan uzun süredir kapalıydı. Ne zaman açılacağı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Bu yüzden bu toplantıda değinilmesi beklenen konular arasında yer alıyordu.

Beklenen Açıklama Geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın düğün salonları ile ilgili açıklaması şöyle:

“Nikâh salonları 15 Haziran’dan itibaren, düğün salonları ise 1 Temmuz’dan itibaren belirlenen kurallara uygun şekilde hizmet vermeye başlayabilecektir. Aldığımız kararların ülkemize, milletimize hayırlı olmasını Allah’tan diliyorum.”

Kır Düğünlerine Talep Arttı!

Yapılan açıklamanın ardından düğün salonu işletmecileri ve düğün yapmak isteyen vatandaşlar plan yapmaya başladı bile. Ancak bu yaz korona virüs nedeniyle düğün salonları yerine kır düğünleri tercih ediliyor. Düğün yapacak çiftler uzmanların kapalı alanlardan ve klimalı ortamlardan uzak durulmasına dair uyarılarına kulak vererek kır düğünlerine yöneliyorlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP