DOLAR

32,4983

0.15%
EURO

34,7890

0.16%
ALTIN(gr)

2.487,50

1,04%
BİST 100

%
Dünya Devi 15 Bin TL Maaşla Çalışacak Türk Personel Arıyor
  • Finans 365
  • Finans
  • Dünya Devi 15 Bin TL Maaşla Çalışacak Türk Personel Arıyor

Dünya Devi 15 Bin TL Maaşla Çalışacak Türk Personel Arıyor

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates ayda 15 bin TL maaşla çalışacak Türk vatandaşı personel arıyor. Şartlar ve imkanlar bir hayli tatminkar. İşe alım süreci ile ilgili detaylar haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:44
Dünya Devi 15 Bin TL Maaşla Çalışacak Türk Personel Arıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son yıllarda havacılık sektöründe önemli yatırımlar yapan Türkiye’ye yine bu alanda görev alacak personel için talepler artmaya başladı. Türk Hava Yolları ile güç birliği yaparak havacılık sektöründe büyük paya sahip olmak isteyen Almanlar ile Araplar birbirleri ile yarışıyorlar. Türkiye ile bu bağlamda entegre olabilmek adına çalışanlarını da Türkiye’den seçmeye başladılar.

Dubai merkezli Emirates Havayolu şirketi işe alımda, Dubai’de yaşamak, ayda yaklaşık (15 bin tl) 2 bin 660 dolardan başlayan maaş ve yıllık 30 iş günü izin hakkı ile dikkatleri çekiyor.

Emirates Havayolu, kabin memuru işe alımı için 17 Ekim’de İstanbul’da görüşme günü gerçekleştirecek. İkinci görüşme ise 21 Ekim’de Antalya’da yapılacak.

Emirates Havayolu’ndan yapılan açıklamaya göre şirket, kabin ekibi işe alımlarını da hızlandırıyor.

Emirates, kabin memuru ekibine Türkiye’den başvuran adaylar için 17 Ekim Perşembe İstanbul’da görüşme günü düzenleyecek.

İŞE ALIMDA ŞARTLAR NELER?

Emirates firmasında kabin memuru olmak için “en az 21 yaşında olmak, ayak uçlarında dururken 212 santimetrelik kol erişimi, minimum 160 santimetre boy, lise mezunu olmak, İngilizcede akıcılık (yazılı ve sözlü), üniforma dışından görünür dövme olmaması, sağlıklı bir vücut kitle indeksi (BMI)” özelliklerine sahip olmak gerekiyor.

Emirates şirketinde kabin memuru olarak görev yapanların yararlanacağı imkanlar şöyle:

  • Ayda 2 bin 660 dolardan başlayan maaş,
  • Sefer sırasındaki yemek,
  • Otel konaklama ve havaalanına gidiş ve dönüş şirket tarafından sağlanmaktadır.
  • Dubai’deki ev ve havaalanı arası transfer,
  • Dubai’nin merkezinde, şirket tarafından sağlanan konaklama.
  • Üniforma şirket tarafından ücretsiz olarak verilir.
  • 30 iş günü yıllık izin hakkı.
  • Ülkenize dönmek için bir yıllık ücretsiz yıllık izin bileti.”

Emirates Firması Hakkında Genel Bilgi

Emirates Dubai, BAE merkezli bir havayolu şirketidir. Dubai Hükümeti’ne ait olan Emirates, Birleşik Arap Emirlikleri’nin uluslararası havayolu şirketidir. Kurulduğu günden bu yana ikinci yılı hariç her yılını karlılıkla bitiren Emirates, ticari temellerde çalışan bir havayolu olarak Dubai Hükümeti’nden finansal destek, garanti ve koruma almadan ticari faaliyetlerine devam ediyor. Dünyanın en genç filolarından birine sahip olan Emirates’in şu an hepsi geniş gövdeli toplam 152 adet uçağı bulunuyor. Emirates’in filosunda bulunan 219 yolcu uçağı ve 15 tane de kargo uçağıdır. Emirates’in 2019 itibariyle toplam uçak siparişi tümü geniş gövdeli uçaklar olmak üzere 279’dur. Emirates, 70’e yakın ülkede 150’yi aşkın noktaya uçuyor.

Personel alımları ve iş ilanları ile ilgili gelişmelerden anında haberdar olmak için;

Bizi Twitter’da Takip Edin => Finans 365

Bizi Facebook’ta Takip Edin => Finans 365

Android Uygulamamız => Finans 365

IOS Uygulamamız => Finans 365

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP