DOLAR

32,3791

0.18%
EURO

34,9922

-0.26%
ALTIN(gr)

2.324,06

0,21%
BİST 100

%
Dünyaca Ünlü Olmuştu! Artık O Giyim Devi İflas Etti!

Dünyaca Ünlü Olmuştu! Artık O Giyim Devi İflas Etti!

Ekonomik kriz yerel firmaların dışında artık küresel alana yayılmış firmaları da etkilemeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda dünyanın en büyük turizm şirketini vuran kriz sonrası bu kez dünya tekstil devi firma iflasını istedi. Haberin devamı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:18
Dünyaca Ünlü Olmuştu! Artık O Giyim Devi İflas Etti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyada meydana gelen resesyon ve ekonomik kriz her sektörde her firmayı vurmaya başladı. Dünyanın en büyük turizm firmasını vuran ekonomik krizin ardından bu kez dünya tekstil devi iflasını istedi. Dünya genelinde 350 mağazası bulunan giyim firması iflas etti.

Forever 21 İflas Etti!

ABD en meşhur giyim firmalarından Forever 21 iflas başvurusunda bulunduğu açıklandı. New York Times gazetesinin haberine göre dünyada 40 ülkede 350 mağazası bulunan firma iflasını açıkladı. Haber detayına göre firmanın satış süreci için çalışmaların başlayacağı ifade edildi. Şirketin Türkiye’de mağazası bulunmuyor. Firmanın iflası sürüklenme sebebi ise Çinli e ticaret sitelerinin uyguladığı fiyat haberleri.

Geçtiğimiz hafta iflas eden Thomas Cook’un Türkiye’ye nasıl etki edeceğinin önümüzdeki yıl anlaşılabileceğinin altını çizen uzmanlar. Dünya genelinde devam eden resesyon ve krizin Türkiye’yi etkilemesi normal ancak doğru adımlar atılmaya başlandığını ve dünyada görülmemeye çalışılan bu reseston korkusuna karşı hemen hemen tek tedbir alan ülkeler arasında Rusya, Çin ve Türkiye geldiğinin altı çizildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP