DOLAR

32,5995

0.37%
EURO

34,8313

0.26%
ALTIN(gr)

2.496,43

0,50%
BİST 100

%
Araç Sahiplerine Bir Müjde Daha! Benzin Fiyatlarına Yeni İndirim
  • Finans 365
  • Finans
  • Araç Sahiplerine Bir Müjde Daha! Benzin Fiyatlarına Yeni İndirim

Araç Sahiplerine Bir Müjde Daha! Benzin Fiyatlarına Yeni İndirim

Benzin fiyatlarında yaşanan olumlu gelişmelere bir yenisi daha ekleniyor. Benzin fiyatlarında son dönemlerde yapılan zamlara ek olarak yeni bir indirim yapılması bekleniyor. Bu gece yarısından itibaren uygulamaya girmesi beklenen benzin indirimi detayları haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:00
Araç Sahiplerine Bir Müjde Daha! Benzin Fiyatlarına Yeni İndirim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatırlanacağı üzere benzinin litre fiyatında son bir ay içerisinde 57 kuruşluk bir indirim yapılmıştı. Bu indirimlere ek olarak 24 Kasım tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yeni bir indirim olabileceği duyuruldu.

Habertürk’ten Olcak Aydilek’in haberine göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarında 15 kuruş ile 16 kuruş seviyesinde yeni bir indirim olabileceği bildirildi.

BENZİN FİYATLARINA YENİ İNDİRİM

Bir süredir devam eden Brent petrol ve uluslar arası piyasalarda benzin ve motorin fiyatları düşüşü devam ediyor. Benzinin uluslar arası piyasalarda ki ton fiyatının 10 11 dolar seviyesine gerilmesi ve brent petrolün de düşmesiyle yeni bir indirim söz konusu oldu. Yeni indirimin en büyük tetikçilerinden birisi dolar fiyatlarında yukarı doğru bir hareket beklenmemesi de gösterildi.

Söz konusu bu benzin indirimi ile fiyatlarda son bir ay içerisinde 73 kuruşa varan bir indirim gerçekleşmiş olacak.

52 litrelik depoya sahip bir otomobilde, bu gece yapılması beklenen indirimle birlikte 38 TL’lik tasarruf sağlanacak. Bu indirim ile beraber ayrıca benzin ve motorin arasındaki fiyat farkı yeniden birkaç kuruş olacak.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP